En massa planer för veckan

Hej fina ni. Äntligen tror jag att mina magkramper har upphört. Det har verkligen varit sjukt jobbigt. De kom liksom från ingenstans och lite när som helst. Hoppas hoppas jag kan slippa dom nu. Vet inte riktigt vad det kan ha berott på men jag har haft det förr också. Gluten, någon annan intolerans eller stress kanske.

Idag blir det ännu en heldag på kontoret. Har faktiskt riktigt mycket att göra på jobbet just nu så kommer bli några långa dagar i veckan tror jag.

Så lite andra planer i veckan då. Imorgon ska jag ta med mig Carl till ett event på Västra Station. Är ju ändå onsdag och date night. Ska bli kul att testa restaurangen som nyligen öppnade. På torsdag är det årsstämma i bostadsföreningen och efteråt ska vi fortsätta med ölbryggningen med Marie och Jocke. På fredag åker vi till Uppsala. Carls familj ska ha lite samling där men jag åker till Stockholm på lördagen och stannar till söndag. Känns faktiskt lite mysigt att bo på hotell själv. Har aldrig gjort det förutom i jobbet.

Nu ska jag sätta lite fart. Ha en underbar dag! ❤️

Följ:
Share:

2 Kommentarer

 1. 15 maj, 2018 / 09:11

  Wow så fin din blogg är, love love.

  • Maria
   15 maj, 2018 / 09:35

   Tack fina! Inspiration från min favoritbloggare ?

Kommentera