Inte helt klar än

Hej fina ni. Jag älskar verkligen vädret just nu. Man blir så glad av sol och doften av alla sommarblommor. Idag blev det en lång dag på kontoret och jag lyckades få en hel del gjort känns det som. Vi håller på med flera olika kampanjer just nu så det är en hel del att hålla koll på. Men kul med varierande uppgifter tycker jag.

Efter jobbet gick jag direkt hem för att hinna äta middag med Carl innan han skulle spela fotbollsmatch. Det blev oavgjort tydligen! Själv gav jag mig ut på en och en halv timme lång promenad längs Ribban. Så härligt, fick så mycket energi.

När jag kom hem satte jag mig och gjorde om designen på min blogg. Jag har känt att jag vill ha ny design på bloggen och det här temat som jag hittat har dessutom en massa bra features som ni nog kommer att få se framöver. Designen är inte helt klar än så jag hoppas att ni kan ha lite överseende ett litet tag.

Nu ska vi sova här! God natt! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera