En dålig sak

God morgon fina ni. Nu var långhelgen över och en vanlig arbetsvecka börjar. Det var skönt att ha fyra dagar ledigt från jobb och det var ju även mestadels fint väder ?. Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på Nyhetsmorgon på TV4.

En dålig sak är att jag börjat få magkramper. Har haft det sedan igår och det blir inte bättre. Jag kan känna mig bra men så kommer kramperna och magontet från ingenstans och då måste jag vika mig dubbelt. Vet inte om jag är stressad eller fått i mig något dåligt. Hoppas det går över.

Nedan en bild från min och Annas senaste photo shoot i torsdags. Vi hittade en färgglad grafittivägg som blev en fin bakgrund. Nu frukost. Ha en underbar dag!

Jacka från Zara / klänning från Zara / Väska från Zara / Skor från en skobutik i Rom / solglasögon från Scorett /

Följ:
Share:

Kommentera