27   239
33   303
35   352
35   343

Mrs Brown och Vibliotek i Malmö

Hej fina ni. Så underbart med lördagskänsla en torsdag! Älskar att det är så många extra lediga dagar nu på våren. Igår var jag och Carl hos Xperience. Carl blev klippt och jag fick mina ögonbryn plockade. Mer om den upplevelsen senare!:)

Efter det besöket gick vi till Mrs Brown för ett glas och ett par smårätter. Vi valde sparris och pilgrimsmusslor. Mums! Vi blev inte mätta utan det var mer snacks så sedan gick vi vidare till Vibliotek för middag. Där åt vi tre tapas vardera. Jag gillar maten där men servicen var en sådär upplevelse. Det var i och för sig bara två stycken servitörer i hela restaurangen men ändå. Det drog ner upplevelsen lite.

Nu har vi ätit frukost och ska städa lite snart. Mina föräldrar kommer hit på besök över helgen och anländer vid femtiden. Innan dess ska jag umgås med Anna också. Vad hittar ni på idag?

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?