Helgens besök och jobb från klockan 06.

Hej fina ni. Idag efter jobbet hämtade jag ut ett par paket med både pressutskick från företag och saker jag köpt på Tradera. Älskar när jag blir kär i ett plagg i butik och sedan hittar det för typ en tiondel av priset second hand. Folk köper och gör sig av med kläder och accessoarer direkt känns det som.

Ikväll har jag lagt ut lite plagg till försäljning på Tradera och har redan fått några bud. Kul! Har även pratat lite med mamma. Hon och pappa kommer ju och hälsar på nu under långhelgen! Det ska bli trevligt. Hoppas det fina vädret håller i sig.

Nu måste jag nog lägga mig. Jag börjar jobba redan vid 06.00 så klockan kommer att ringa extra tidigt. Vi har ett kundevent som jag ska vara med och anordna och fixa allt runtomkring. Lär ju kunna sluta lite tidigare sen i alla fall! God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera