Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Kofta
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Klänning
Linne
T-shirt
Sneakers
Knytblus
Kjol
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Jeans
Väska
Basker
Kavaj
Kofta
Kjol
Skjorta
Kofta
Väska
Väska
T-shirt
Bag
Väska
Kappa
Kostymbyxa
T-shirt
Pullover
Kappa
Pälsjacka
Kofta
Skjorta
Väska
Pullover
Väska
Kofta
Klänning
Byxor
Väska
Klänning
Klänning
Slingbacks
Cape
Klänning
Väska
Ankelboots
Kavaj
Linne
Byxor
Halsduk
Kappa
Blus
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Slacks
Kavaj
Kofta
Väst
Kappa
Klänning
Blus
Skjorta
Kjol
Satinkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Blus
T-shirt
Knytblus
Skjortklänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Blus
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Byxor
Kjol
Rosa kostymbyxor
Klänning
T-shirt
Kjol
Klännning
Väska
Skjorta
Kofta
Väska
Klännning
Väska
Väska
Kofta
Vit blus
Klänning
Pullover
Pullover
Kofta
Slipover
Kofta
T-shirt
40   264
37   356
38   411
61   468
39   390

Enda tillfället

God morgon fina ni. Bara för att jag var på Skatteverkets informationsträff om nyföretagande och moms igår har jag drömt om moms haha. Man blir ju helt nördig i detta men det är roligt. Jag fick faktiskt svar på de saker jag undrat över. Mycket med hur det funkar med internationell handel, inom och utom EU.

Idag blir det en heldag på kontoret och ikväll ska jag försöka hinna lägga ut en massa kläder till försäljning på Tradera. Funderade på om jag skulle gå på ett event på MJS men det här är enda tillfället på hela veckan jag bara kan vara hemma och dona så jag tänkte passa på.

Vad hittar ni på idag?

Foto: Anna Matkovich. Jeans och skor från H&M, topp från Uniqlo, väska från Louis Vuitton.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?