Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Väska
Grå kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Kavaj
Byxor
Kavaj
Vit blus
Jeans
Kavaj
Cardigan
Satinkjol
Kofta
Klännning
Klänning
Byxor
Kappa
Blus
Kavaj
Klänning
Väska
Pälsjacka
Ankelboots
Klänning
Linne
Blus
Klänning
Knytblus
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Klänning
Pullover
Klännning
Linne
Basker
32   351
81   527
48   542
40   612
59   674

Sommarväder och hotellbokning

Hej fina. Alltså vädret i Malmö idag har varit magiskt! Tog mig ut på en lång promenad längs Ribban och det var verkligen fullproppat med folk överallt. Carl har spelat volleyboll i Västra Hamnen och vid halv tre möttes vi upp för kaffe i solen. Mys!

Nu är jag hemma och donar med bokning av hotell i Stockholm. Ska dit om två helger 🙂 Det blir först Uppsala med Carl och hans familj fredag till lördag och sedan tar jag mig till Stockholm på lördagen. Känns lyxigt att bo på hotell själv. Det passade bra denna gång då jag kommer ha fullt upp hela lördagen! ?

Ha en underbar söndagskväll!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?