Annons: Shoppa min stil

Jeans
Klännning
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Linne
Linne
Klänning
Jeans
Klännning
Kavaj
Väska
Kjol
Byxor
Linne
Linne
Klänning
23   166
57   304
54   381
100   472
53   400

Eatery Social Malmö

Hej fina ni. Igår kväll kom Charlotta, Katy, Emil och Ulrika hit för en somrig fördrink innan middag på Eatery Social Malmö. Det var rätt fint väder ute så vi drack Aperol Spritz ute på vår uteplats. Himla trevligt!

Vid åttatiden gick vi ner mot Eatery Social Malmö där vi mötte upp Emma. Vi blev först placerade längst bak i restaurangen men sedan fixade Emma då vi fick sitta mitt i allt vid ett runt bord. Mycket bättre!

Jag valde att beställa in två tacos, en med biff och bönor och en med lax. Och sötpotatis pommes frites till det. Så himla gott alltså! Rekommenderar verkligen Eatery Social Malmö. Ett av mina favoritställen i Malmö! Vi satt där i kanske två och en halv timme. Sedan gick jag, Charlotta, Katy och Emil vidare till Bastard en sväng och för ett sista glas. Tror klockan var typ ett när jag kom hem. Carl kom strax efter:)

Idag får vi se vad vi hittar på. En promenad borde jag få till i alla fall. Och kanske lite fix med företaget! Ha en underbar söndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?