Annons: Shoppa min stil

Linne med spets
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
Byxor
Kofta
Klänning
Kavaj
Linne
Pullover
Klänning
Klännning
Slingbacks
Kavaj
Halsduk
Basker
Tröja
Väska
Kavaj
Kavaj
Kjol
Kjol
Boots
Kavaj
Grön klänning
Kofta
Kofta
Ankelboots
Väska
Byxor
Blus
Kofta
Väska
Väska
Väska
Kostymbyxa
Grå kavaj
Tröja
T-shirt
Kavaj
Stövel
Kappa
Väska
Kappa
Satinkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Väska
Knytblus
Cardigan
T-shirt
Slacks
Cardigan
T-shirt
Kavaj
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Jeans
T-shirt
Väska
Skjorta
Kappa
Väska
Väska
Cape
Kavaj
Linne
Kofta
Kofta
Pullover
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Rosa kostymbyxor
Kofta
Väska
Pälsjacka
Väska
Klänning
Skjorta
Väska
Slipover
Kofta
T-shirt
Klännning
Väska
Sandaler
T-shirt
Väska
Stickad klänning
Vit blus
Blå klänning
Kofta
Blus
Kofta
Klänning
Jeansjacka
Tröja
Klänning
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Byxor
Kjol
Kavaj
Skjorta
Bag
Klänning
Sneakers
Väska
Skjorta
Väska
Kavaj
Linne
Kjol
Kjol
Blus
Skjorta
Kappa
Byxor
Kofta
T-shirt
Pullover
Skinnkjol
Klänning
Kavaj
Kofta
Väska
Satinkjol
Svarta jeans
T-shirt
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Knytblus
Plisserad kjol
Pullover
Skjorta
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väst
Klänning
Skjorta
Kappa
71   334
44   326
68   455
46   357
26   317

Mitt Möllan i Malmö

Hej fina ni. Det är typ sommar i Malmö idag! Gick i klänning, utan strumpbyxor, så det är riktigt varmt! ? Mötte upp Charlotta vid Davidshall och sedan gick vi till Mitt Möllan och var inne på Beyond Retro. Jag hittade inget i min stil så det blev inget köp för min del! Jag älskar ju vintage och second hand och jag gillar den biten av Möllan, annars håller jag inte till där så mycket.

På vägen hem gick mina sandaler sönder. Sjukt segt! Har så ont i mina fötter nu då jag inte kunde ha på mig sandalerna ordentligt. Tur att jag beställt ett par nya sandaler! Nu är jag hemma och vilar lite innan jag ska börja dona inför att gästerna kommer vid sjutiden!:)

Hoppas ni har en mysig lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?