Annons: Shoppa min stil

Klänning
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Klänning
Kjol
Byxor
Halsduk
Knytblus
Skjorta
Linne
Klänning
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Slingbacks
Pullover
Knytblus
Stickad klänning
Skjorta
Väska
Linne
Satinkjol
Skjortklänning
Kappa
Bag
Väska
Kjol
Klänning
Blus
Pullover
Kofta
Blus
T-shirt
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Klänning
Sneakers
Kofta
T-shirt
Skjorta
Kappa
Byxor
Kavaj
Cardigan
Väska
Väska
Boots
Cape
Jacka
Väska
T-shirt
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Ankelboots
Väska
Väska
T-shirt
Blus
Kjol
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Skjorta
Knytblus
Väska
Tröja
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Väska
Kofta
Klänning
Kostymbyxa
Kavaj
T-shirt
Kjol
Tröja
Kofta
Jeans
Kappa
Kavaj
Väst
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Pullover
Stövel
Tröja
Klänning
Klännning
Väska
Jacka
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
T-shirt
Byxor
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Byxor
Linne
Väska
Klännning
Halsduk
Kofta
Kjol
Kappa
Väska
Basker
Kofta
Väska
Kavaj
örhängen
Klänning
Klänning
Vit blus
Kavaj
Kofta
Slacks
Kavaj
Skjorta
Blus
Klänning
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
15   257
33   314
36   396
46   462
43   423

Mitt Möllan i Malmö

Hej fina ni. Det är typ sommar i Malmö idag! Gick i klänning, utan strumpbyxor, så det är riktigt varmt! ? Mötte upp Charlotta vid Davidshall och sedan gick vi till Mitt Möllan och var inne på Beyond Retro. Jag hittade inget i min stil så det blev inget köp för min del! Jag älskar ju vintage och second hand och jag gillar den biten av Möllan, annars håller jag inte till där så mycket.

På vägen hem gick mina sandaler sönder. Sjukt segt! Har så ont i mina fötter nu då jag inte kunde ha på mig sandalerna ordentligt. Tur att jag beställt ett par nya sandaler! Nu är jag hemma och vilar lite innan jag ska börja dona inför att gästerna kommer vid sjutiden!:)

Hoppas ni har en mysig lördag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?