Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Kavaj
Klänning
Byxor
Halsduk
Klännning
Väska
Väska
örhängen
Louis Vuitton väska
Väska
Kofta
Väska
Tröja
Boots
Väska
Kofta
Kjol
Jacka
Väska
Kavaj
Knytblus
Väska
Grå kavaj
Väska
Cape
Kofta
Skjorta
T-shirt
Halsduk
Pullover
Kostymbyxa
Cardigan
Kjol
Vit blus
Kjol
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
Skjortklänning
Väska
Kofta
Kavaj
Ganni diadem
Byxor
Linne
T-shirt
Slacks
Kavaj
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Jacka
Kofta
Skjorta
Kjol
Stickad klänning
Väska
Kavaj
Ankelboots
Slipover
Tory Burch
Kavaj
Klänning
Kappa
T-shirt
Skinnkjol
Kjol
Väska
Steamer
Kjol
Klänning
Sneakers
Väska
Knytblus
Blus
Blus
Klänning
Pullover
Väst
Kappa
Skjorta
Klännning
Väska
Skjorta
Knytblus
Klänning
Kavaj
Basker
Byxor
Stövel
Kavaj
Klänning
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Jeans
Kappa
Spegel
Klänning
Kappa
Moschino väska
Kofta
Slingbacks
Väska
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Klänning
Kofta
Byxor
Kappa
Pullover
Klänning
Linne
Tröja
Pullover
Kappa
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Tröja
T-shirt
Väska
Kofta
Kavaj
Bag
Blus
Klänning
Kjol
Kofta
Kappa
Kavaj
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Kånken
Skjorta
T-shirt
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
Klänning
Stenströms cardigan
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Väska
17   114
55   366
68   470
74   529
55   500

Hårförlängning hemma

Inlägg i samarbete med Pozehair

Hej finingar. Idag vill jag tipsa om hårförlängning med löshår från Pozehair. Jag har testat alla möjliga längder på mitt hår och trivs ganska bra i både kort och långt hår. Dock kan mitt hår bara växa till en viss längd så jättelångt naturligt hår har jag aldrig lyckats få till. Jag gjorde min första hårförlängning på gymnasiet och då gjorde jag det hemma. Jag och min kompis Sandra satte i hair extensions / löshår på varandra. Då gjorde vi med mikroringar som är en metod där man har metallringar som man trär i löshår i och sedan knipsar fast på det riktiga håret. Jag tyckte faktiskt att det blev riktigt bra och även fast man fick sova med dem så höll dom ganska länge och även kvalitén höll sig bra.

Microringar - 1000st Brun

Andra gången jag gjorde hårförlängning var några år efter och då gjorde jag med hårträns som man syr fast på löshår och knäpper fast i hårbotten. Fördelen med sådana var att man slapp sova med hair extensions och dessutom kunde man ju välja lite när man vill ha löshår och inte. Hos Pozehair finns en massa olika sorters löshår, både syntetiskt löshår och äkta löshår och som jag minns det har jag provat både och.

Nu är jag faktiskt sugen på att göra hårförlängning igen men har inte riktigt bestämt mig för vilken metod jag vill prova. Får se vad det blir. Vet i alla fall vilken butik jag ska handla i. Handla där ni med och få ert drömhår :).Nedan en bild från när jag hade hårförlängning med hårträns för kanske 7 år sedan.

hårförlängning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?