Annons: Shoppa min stil

Kofta
Blus
Vit blus
Kostymbyxa
Kjol
Slingbacks
Blus
Halsduk
Pullover
Slipover
Väska
Väska
Väska
Slacks
Väska
Väska
Klännning
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Byxor
Cardigan
Väska
Skjorta
Skjorta
Väska
Kavaj
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klännning
Kappa
Kavaj
Väska
Basker
Väska
Kappa
Tröja
Väska
Blus
Klänning
Väska
Linne
Kavaj
Kavaj
Knytblus
Jeans
Klänning
Byxor
Pälsjacka
Knytblus
Ankelboots
Pullover
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
Kjol
Sneakers
Kjol
T-shirt
Väst
Väska
Kofta
Kavaj
Bag
Väska
Kappa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Linne
Kavaj
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Skjorta
Pullover
Kappa
Klänning
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Kappa
Klänning
Kavaj
Byxor
Knytblus
T-shirt
T-shirt
Kappa
Satinkjol
T-shirt
Väska
18   194
33   361
36   394
54   436
44   525

Hårförlängning hemma

Inlägg i samarbete med Pozehair

Hej finingar. Idag vill jag tipsa om hårförlängning med löshår från Pozehair. Jag har testat alla möjliga längder på mitt hår och trivs ganska bra i både kort och långt hår. Dock kan mitt hår bara växa till en viss längd så jättelångt naturligt hår har jag aldrig lyckats få till. Jag gjorde min första hårförlängning på gymnasiet och då gjorde jag det hemma. Jag och min kompis Sandra satte i hair extensions / löshår på varandra. Då gjorde vi med mikroringar som är en metod där man har metallringar som man trär i löshår i och sedan knipsar fast på det riktiga håret. Jag tyckte faktiskt att det blev riktigt bra och även fast man fick sova med dem så höll dom ganska länge och även kvalitén höll sig bra.

Microringar - 1000st Brun

Andra gången jag gjorde hårförlängning var några år efter och då gjorde jag med hårträns som man syr fast på löshår och knäpper fast i hårbotten. Fördelen med sådana var att man slapp sova med hair extensions och dessutom kunde man ju välja lite när man vill ha löshår och inte. Hos Pozehair finns en massa olika sorters löshår, både syntetiskt löshår och äkta löshår och som jag minns det har jag provat både och.

Nu är jag faktiskt sugen på att göra hårförlängning igen men har inte riktigt bestämt mig för vilken metod jag vill prova. Får se vad det blir. Vet i alla fall vilken butik jag ska handla i. Handla där ni med och få ert drömhår :).Nedan en bild från när jag hade hårförlängning med hårträns för kanske 7 år sedan.

hårförlängning

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?