Fail imorse och date night

God morgon fina ni. Alltså jag hade råkat ställa min väckarklocka på 04.30 igår så den ringde då och jag fattade inte alls vad som hände. Vilken fail! Ganska skönt att få somna om i och för sig! ? Idag blir det en heldag på kontoret. Börjar närma mig slutet av GDPR-arbetet så snart kan jag fokusera på artiklar och marknadsföring igen.

Ikväll har jag och Carl vår date night och vi ska nog vara här hemma. Det är min tur att styra maten och jag är så sugen på räkor så det får nog bli det. Så gott! Tänkte försöka handla på lunchen så räkorna hinner tina till ikväll. Tror att Carl skulle iväg och sporta någon innan så det blir nog lite senare middag så jag hinner förbereda!:)

Nu blir det kaffe och Nyheterna. Ha en underbar onsdag!

Väska från Evy Alfrida. Skor från Din Sko.

Följ:
Share:

Kommentera