Annons: Shoppa min stil

Väska
Klännning
Slingbacks
Blus
Boots
Väska
Satinkjol
Tröja
Klännning
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Skjorta
Väska
örhängen
Väska
Kappa
Jeans
Byxor
Kofta
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Slipover
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Knytblus
Kappa
Blus
Väska
Väska
T-shirt
Klänning
Skjorta
Linne
Skjorta
Sneakers
Cape
Väska
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Pullover
Knytblus
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Pullover
Cardigan
Kofta
Linne
Pälsjacka
Väska
Klänning
Kofta
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Blus
T-shirt
Kavaj
Bag
Kjol
Kappa
Klänning
Kavaj
Jacka
Pullover
Pullover
Grå kavaj
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Kofta
Kjol
Halsduk
Klänning
Väska
Tröja
Skjorta
Väska
Byxor
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Knytblus
Byxor
Väska
Kappa
Kappa
Väska
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kofta
T-shirt
Klänning
Väst
Kavaj
Klänning
Kavaj
Stövel
Halsduk
Kavaj
T-shirt
T-shirt
Jacka
Blus
Kofta
Kappa
Kjol
Skjorta
Kjol
Ankelboots
Klänning
Kofta
Vit blus
Väska
Slacks
T-shirt
Basker
Byxor
Skinnkjol
Klänning
Kjol
21   189
17   307
35   326
37   401
47   463

Lugn dag med ansiktsmask från Body Shop

Ansiktsmask från Body Shop – innehåller affiatelänk

Hej fina ni. Idag har jag en sådan lugn dag! Precis vad jag behövde känner jag. Jag har bland annat tagit en lång dusch och gjort ansiktsmask. Det är lyx för mig. Att ta sig den tiden att ta hand om mig själv. Är inte alltid bra på det. Jag använde en ansiktsmask från Body Shop som heter Himalayan Charcoal purifying glow mask som jag även testat några gånger tidigare. Jag gillar den verkligen!

Ansiktsmasken är perfekt för den som behöver bli av med orenheter och få en naturlig lyster. Det är en lermask som bland annat innehåller träkol av bambu från Himalaya som rengör på djupet och tar bort överflöden olja i huden. Denna ansiktsmask innehåller även blad från grönt te från Japan med en massa antioxidanter och katekiner som skapar magi för huden. Dessutom är den 100% vegansk! Jag är själv inte vegan men försöker äta mer vegetariskt och även veganskt då det inte riktigt att hållbart att vi lever som vi har gjort. Jag hade på mig masken i ungefär tio minuter och efteråt kände jag mig typ som en ny människa, på ett bra sätt! 🙂

Denna mask finns bland annat att köpa här: Ansiktsmask från Body Shop 

Nu väntar jag på att Carl ska komma hem från jobbet så kan vi äta middag innan Carl ska iväg på någon sportgrej. Ha en fin kväll!


Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?