Lugn dag med ansiktsmask från Body Shop

Ansiktsmask från Body Shop – innehåller affiatelänk

Hej fina ni. Idag har jag en sådan lugn dag! Precis vad jag behövde känner jag. Jag har bland annat tagit en lång dusch och gjort ansiktsmask. Det är lyx för mig. Att ta sig den tiden att ta hand om mig själv. Är inte alltid bra på det. Jag använde en ansiktsmask från Body Shop som heter Himalayan Charcoal purifying glow mask som jag även testat några gånger tidigare. Jag gillar den verkligen!

Ansiktsmasken är perfekt för den som behöver bli av med orenheter och få en naturlig lyster. Det är en lermask som bland annat innehåller träkol av bambu från Himalaya som rengör på djupet och tar bort överflöden olja i huden. Denna ansiktsmask innehåller även blad från grönt te från Japan med en massa antioxidanter och katekiner som skapar magi för huden. Dessutom är den 100% vegansk! Jag är själv inte vegan men försöker äta mer vegetariskt och även veganskt då det inte riktigt att hållbart att vi lever som vi har gjort. Jag hade på mig masken i ungefär tio minuter och efteråt kände jag mig typ som en ny människa, på ett bra sätt! 🙂

Denna mask finns bland annat att köpa här: Ansiktsmask från Body Shop 

Nu väntar jag på att Carl ska komma hem från jobbet så kan vi äta middag innan Carl ska iväg på någon sportgrej. Ha en fin kväll!


Följ:
Share:

Kommentera