Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Cape
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Pullover
Halsduk
Skjorta
Kappa
Klänning
Linne
Skjortklänning
Kostymbyxa
Väska
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
Jeans
Klännning
Blus
Kavaj
Väska
T-shirt
Tröja
Kavaj
Boots
Klänning
Kavaj
Bag
Klänning
T-shirt
Klänning
Basker
Kofta
Sneakers
Kofta
Slacks
Blus
Klänning
Skjorta
Väska
Skinnkjol
Väska
Tröja
Klänning
Väska
Kofta
Slipover
Knytblus
Kjol
Kjol
Kappa
Kjol
Cardigan
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
T-shirt
Blus
Tröja
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kappa
Byxor
Vit blus
Klänning
Klänning
Jacka
Kjol
T-shirt
T-shirt
Klännning
Väska
Slingbacks
Kofta
Skjorta
Ankelboots
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Byxor
Väska
Stövel
Klänning
Jacka
Knytblus
Stickad klänning
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Blus
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Satinkjol
Klänning
Knytblus
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Klänning
Pullover
Kjol
Kappa
Kavaj
Linne
Väska
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kavaj
Väska
Byxor
Väska
Byxor
Halsduk
Skjorta
Skjorta
Pullover
Klänning
örhängen
Kjol
Väska
T-shirt
Kofta
Väst
Väska
Pälsjacka
Skjorta
Klänning
Pullover
Kofta
Väska
18   174
41   340
49   372
55   507
24   465

Fina badkläder till sommaren 2018

Fina badkläder till sommaren 2018

Hej fina ni. Nu närmar det sig sommarsäsong på riktigt och igår var det premiärsolning. Det här med att hitta rätt bikini är verkligen en djungel tycker jag. Jag gillar de som täcker baken lite mer och sedan ska de ju både vara sköna och se bra ut. I år funderar jag faktiskt på att köpa en snygg baddräkt. Får se om jag kan hitta någon som passar mig och min kroppsform? H&M går bort helt för mig och jag tänkte därför kolla på Triumph som jag har samarbete med.

20% rabatt på Triumph i Malmö om ni nämner Marias blogg eller Instagram

Jag tycker att Triumph fått in en massa fina badkläder, både bikinis och baddräkter. Om ni handlar underkläder, badkläder och annat på Triumph i Malmö får ni hela 20% rabatt på hela ert köp (på ursprungliga priser). Erbjudandet gäller till juni och eftersom det snart är sommar känns det ju perfekt att spana in sortimentet av bikinis och badkläder där.

Nedan två av mina favoriter bland fina badkläder hos Triumph.

fina badkläder till sommaren

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?