Fina badkläder till sommaren 2018

Fina badkläder till sommaren 2018

Hej fina ni. Nu närmar det sig sommarsäsong på riktigt och igår var det premiärsolning. Det här med att hitta rätt bikini är verkligen en djungel tycker jag. Jag gillar de som täcker baken lite mer och sedan ska de ju både vara sköna och se bra ut. I år funderar jag faktiskt på att köpa en snygg baddräkt. Får se om jag kan hitta någon som passar mig och min kroppsform? H&M går bort helt för mig och jag tänkte därför kolla på Triumph som jag har samarbete med.

20% rabatt på Triumph i Malmö om ni nämner Marias blogg eller Instagram

Jag tycker att Triumph fått in en massa fina badkläder, både bikinis och baddräkter. Om ni handlar underkläder, badkläder och annat på Triumph i Malmö får ni hela 20% rabatt på hela ert köp (på ursprungliga priser). Erbjudandet gäller till juni och eftersom det snart är sommar känns det ju perfekt att spana in sortimentet av bikinis och badkläder där.

Nedan två av mina favoriter bland fina badkläder hos Triumph.

fina badkläder till sommaren

 

Följ:
Share:

Kommentera