En sak i taget

Hej fina ni. Det här med Valborgsmässoafton är inget vi har firat faktiskt. Bättre förr med en majbrasa som låg nära. Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Jag gick en promenad efter jobbet och mötte upp Carl på vägen hem. Sedan har vi mest fixat och ätit middag och umgåtts i soffan.

Jag känner mig riktigt trött. Hoppas mina nya järntillskott och vitaminer kommer att göra skillnad. Fick hem dem för några dagar sedan. Mina värden för sköldkörteln ser ju bra ut så det lär vara något annat som gör mig trött. Får se om detta ger effekt!

Idag har jag även startat ett företagskonto med kopplat bankgiro för mitt företag vilket kändes bra! En sak i taget typ!:) Imorgon blir det ännu mer fix med bloggen och företaget tänkte jag. Så skönt med ledig dag! Först sovmorgon och lång frukost. Carl jobbar som vanligt så det blir egentid för mig helt enkelt.

God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera