Annons: Shoppa min stil

Skjorta
Cape
Kavaj
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Linne
Klänning
Kavaj
Blus
Slipover
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Byxor
Väska
Blus
T-shirt
Pullover
Tröja
T-shirt
Kavaj
Blus
Halsduk
Väska
Pälsjacka
Kofta
Kavaj
Skjortklänning
Slacks
Kofta
Väska
Väska
Ankelboots
Knytblus
Bag
Vit blus
Väska
Kofta
Linne
Kavaj
Klänning
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Väska
T-shirt
Kjol
Byxor
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Kappa
Klänning
Basker
T-shirt
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Kappa
Kavaj
Pullover
Skjorta
Kavaj
Blus
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Skinnkjol
Jeans
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Väska
Cardigan
Kavaj
Skjorta
Väst
Stickad klänning
Kofta
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Skjorta
Pullover
Kjol
Slingbacks
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne
Knytblus
Kofta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
Väska
Kavaj
Klännning
Byxor
Grå kavaj
Väska
Knytblus
Kappa
Sneakers
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Pullover
Väska
Kofta
11   112
39   280
44   433
37   410
38   415

En sak i taget

Hej fina ni. Det här med Valborgsmässoafton är inget vi har firat faktiskt. Bättre förr med en majbrasa som låg nära. Ikväll har vi bara tagit det lugnt. Jag gick en promenad efter jobbet och mötte upp Carl på vägen hem. Sedan har vi mest fixat och ätit middag och umgåtts i soffan.

Jag känner mig riktigt trött. Hoppas mina nya järntillskott och vitaminer kommer att göra skillnad. Fick hem dem för några dagar sedan. Mina värden för sköldkörteln ser ju bra ut så det lär vara något annat som gör mig trött. Får se om detta ger effekt!

Idag har jag även startat ett företagskonto med kopplat bankgiro för mitt företag vilket kändes bra! En sak i taget typ!:) Imorgon blir det ännu mer fix med bloggen och företaget tänkte jag. Så skönt med ledig dag! Först sovmorgon och lång frukost. Carl jobbar som vanligt så det blir egentid för mig helt enkelt.

God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?