Sommarkänslor och grekisk afton

Hej fina ni. Igår var det ju riktigt sommarväder i Malmö. Tog på mig en klänning när jag och Carl cyklade för att handla till kvällens middag. Härligt! När vi handlat och dumpat varorna hemma gick vi till Lilla Torg för en mysig lunch i solen på Victor. Jag åt en god kycklingsallad. Så fort det är varmt ute känns plötsligt Malmö så mycket större för det blir fullt med folk överallt. Var håller alla dessa människor hus annars tro?:)

Vid halv sju kom Marie och Jocke hit på middag. Vi hade typ grekisk afton och bjöd på souvlaki, tzatziki, grekisk sallad med mera. Vi bryggde även nytt öl som förhoppningsvis blir lika bra som det vi gjorde senast i november! Mycket trevlig kväll! ❤️

Idag skiner solen igen så vi ska nog ta oss ut snart. Kanske hänga i någon park. Många är lediga imorgon då det är klämdag men jag ska faktiskt jobba. Tisdag är i alla fall en ledig dag:).

Ha en underbar lördag!

Följ:
Share:

Kommentera