Rosa kappa från Evy Alfrida

Hej fina ni. Som ni kanske minns bloggade jag om webbutiken Evy Alfrida för ett tag sedan.  Det är en vän till min morbror som har den. Nu har webbutiken lanserats officiellt och man kan äntligen shoppa loss i den! 🙂 De har ju en massa fina kläder och accessoarer i lite romantisk stil.

En favorit är en rosa kappa som heter Coat Cornelia och är i färgen Champagne pink. Den finns då att köpa hos webbutiken Evy Alfrida som har en massa kläder och accessoarer i romantisk stil för kvinnor och flickor. Den kostar ungefär 1500 SEK och ni hittar här: Rosa kappa

Sedan gillar jag även en beige väska. Den heter Bag Elisabet och kostar ungefär 1000 SEK. Så fin verkligen. Finns att köpa här: Beige väska 

Nu ska vi fixa middag. Ha en underbar kväll!

 

 

Följ:
Share:

Kommentera