Rosa kappa från Evy Alfrida

Rosa kappa från Evy Alfrida – Inlägg i samarbete med Evy Alfrida

Hej fina ni. Som ni kanske minns bloggade jag om webbutiken Evy Alfrida för ett tag sedan. Nu har webbutiken lanserats officiellt och man kan äntligen shoppa loss i den! 🙂 De har ju en massa fina kläder och accessorer i lite romantisk stil.  Jag blev SÅ glad när jag fick hem denna rosa kappa och den beige väskan som tack för mitt blogginlägg. Mina absoluta favoritprodukter i butiken. Tusen tack! Jag ska ju försöka använda mer färg och rosa och beige känns som bra färger att börja med om man som är som mig och mest har gått i svart.

När jag fått hem denna rosa kappa och väskan bokade jag direkt in en photo shoot med Anna. Vi har alltid så kul när vi fotar! Jag stylade kappan och väskan lite på mitt eget sätt så de passar min stil. Jag tycker att det är fint med ljusare färger nu på våren. Denna rosa kappa blir perfekt på kvällarna när det är lite kyligare ute. Man vill ju verkligen vara utomhus så länge solen är framme!

Denna rosa kappa heter Coat Cornelia och är i färgen Champagne pink. Den finns då att köpa hos webbutiken Evy Alfrida som har en massa kläder och accessoarer i romantisk stil för kvinnor och flickor. Den kostar ungefär 1500 SEK och ni hittar här: Rosa kappa

Sedan har vi den beige väskan som jag också fick hem och blev så glad för! Jag har faktiskt ingen ljusbeige lite större väska så denna kommer att bli fin till ljusa sommaroutfits. Den heter Bag Elisabet och kostar ungefär 1000 SEK. Så fin verkligen. Finns att köpa här: Beige väska 

Jag har ett samarbete med Evy Alfrida och om ni anger koden maria15 i kassan får ni 15% på hela köpet! Passa på helt enkelt 🙂 Nu ska vi fixa middag. Ha en underbar kväll!

 

Följ:
Share:

Kommentera