Avicii: True Stories

Avicii: True Stories

Hej fina ni. Idag har vi hängt i Pildammsparken och läst tidningar. Så fint väder, kändes som riktig sommar. Vi hade det verkligen superhärligt men jag fick också lite söndagsångest som jag kan få ibland. Grubblar över allt möjligt. Då gick vi en promenad och efter det kändes det bättre ?.

Ikväll har vi ätit kycklingsallad och sedan sett dokumentären Avicii: True Stories.

Jag har aldrig varit på någon Avicii-konsert eller så men har väl gillat flera av hans låtar. En gång satt jag faktiskt bredvid Tim på ett tåg och han hjälpte mig med min väska. Det var precis innan han slog igenom tror jag och han satt med avancerade program och skapade musik antar jag. Visste ju inte vem han var då men ett par veckor senare såg jag honom i något reportage och kände då igen honom.

Det är verkligen så tragiskt och sorgligt att han mådde så dåligt och till slut valde att avsluta sitt liv. Tänk vad många som mår dåligt utan att man vet om det. I hans fall var det ju många i hans närhet som visste att han mådde dåligt men ändå pressade honom hårt. Det måste vara svårt i den branschen att veta vilka som bryr sig om en på riktigt och inte bara pengar de kan tjäna på en.

Se dokumentären Avicii: True Stories på SVT Play: Avicii: True Stories

Nu ska vi sova. God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera