Annons: Shoppa min stil

Sneakers
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Väska
Kjol
Väst
Klänning
Skjorta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Slacks
Jacka
Byxor
Klännning
Linne
Kofta
Satinkjol
Pullover
Byxor
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Tröja
Kappa
Kappa
Kofta
Linne
Skjorta
Klänning
Kappa
Halsduk
Klänning
Blus
Kjol
Kofta
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
T-shirt
Skjortklänning
Slingbacks
Klänning
Kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Väska
Klänning
Väska
Pullover
Linne
Cape
Knytblus
Basker
Väska
Väska
Väska
Kavaj
Cardigan
Kofta
Tröja
Byxor
Kappa
Kofta
T-shirt
örhängen
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Kjol
Klänning
Ankelboots
Tröja
Halsduk
Stickad klänning
T-shirt
Klänning
Kavaj
Väska
Pullover
Pälsjacka
Kjol
Kavaj
T-shirt
Pullover
Väska
Väska
Blus
Väska
Skinnkjol
Kofta
Väska
Jacka
Blus
Knytblus
Klänning
Blus
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Klänning
Boots
Jeans
Bag
Kofta
Byxor
Stövel
Vit blus
Kappa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Skjorta
Slipover
Kofta
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kavaj
Kjol
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Klännning
Kjol
Kofta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
15   257
33   314
36   396
46   462
43   423

Synundersökning hos Specsavers i Malmö

Synundersökning hos Specsavers i Malmö

Hej fina ni. Idag har jag provat något nytt! Som ni kanske har märkt så har jag börjat ta tag i en massa saker med mig själv i år. Kan det vara ett samband mellan det och att jag fyller 30 år i juli tro? 😉 Jag har börjat till exempel börjat klippa mig regelbundet, kolla mina värden för min hypotyreos oftare, jag har gått till tandläkaren för första gången på flera år med mera.

Idag var det dags att kolla synen och jag gjorde en synundersökning hos Specsavers i Malmö. Jag var rätt nervös faktiskt då jag aldrig gjort någon synundersökning (mer än sådana man gjorde som barn) och dessutom har kollegor påpekat att jag ibland sitter väldigt nära min datorskärm.

Jag kom till min synundersökning hos Specsavers i Malmö strax efter klockan elva. Eftersom jag aldrig varit där fick jag börja med en förundersökning av mina ögon. Sedan fick jag träffa optikern. Hon sa att det såg bra ut. Lycka där! MEN efter att ha ställt några fler frågor och undersökt lite till kom vi fram till att jag behöver terminalglasögon. Jag sitter ju en framför skärm hela dagarna både på jobb och efter jobb så ja, jag ska skaffa terminalglasögon. Det är ju sådant som min arbetsgivare betalar vilket är bra men jag har aldrig haft någon form av glasögon förut förutom solglasögon 😉 Undrar om jag kommer att passa i glasögon?

Nu i efterhand känns det ju bra att jag liksom tog tag i det för jag har ganska ofta sådan där spänningshuvudvärk och om det kan hjälpa att använda terminalglasögon när jag jobbar är det ju bra! Hoppas man hittar några fashionabla terminalglasögon…

Nu ska jag fortsätta jobba. Får försöka fixa terminalglasögon under nästa vecka. Ikväll blir det after work med Charlotta och kanske några fler. Trevligt! Det är jättefint väder i Malmö så det blir nog riktigt härligt 🙂

synundersökning hos Specsavers i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?