Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Kappa
Slipover
Byxor
Slipover
Kofta
Satinkjol
Kappa
Kappa
Kofta
Tweedklänning
Kofta
Klänning
Kofta
Linne
Kappa
Kjol
Väska
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Pullover
Blå knytblus
Manolo Blahnik
Gucciskärp
Jeans
Skjorta
Kavaj
tröja
Linne
Kofta
Kavaj
Kofta
Cape
Satinkjol
Sandaler
Linne
Stövel
Slacks
klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Skjorta
Tröja
Blus
Väska
Kavaj
Basker
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Jacka
Kappa
Slipover
Kofta
Blå klänning
Klännning
Knytblus
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Blus
Skjorta
Väska
Cape
T-shirt
Pullover
Svarta jeans
Klänning
Trench coat
Väska
Linne
Klänning
Kavaj
Topp
Väska
Sneakers
Klänning
Kofta
Tröja
T-shirt
Klänning
Linne med spets
Skjortklänning
Klänning
Stickad klänning
Plisserad kjol
Kappa
Klänning
Väska
Vit blus
Byxor
Tröja
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Byxor
Väska
Stickad klänning
Väst
Skjorta
Klännning
Kofta
Väska
Väska
Väska
Ankelboots
Topp
Tröja
Skinnkjol
Kjol
Kavaj
Blus
Väska
Grön klänning
Kjol
Slingbacks
Kostymbyxa
Halsduk
Tröja
Slipover vit
Byxor
Blus
T-shirt
Kjol
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Plisserad kjol
Kofta
Blus
Kjol
Väska
T-shirt
Kjol
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Cardigan
Boots
Väska
Klänning
Kofta
Kappa
Slipover
Kavaj
Body
Kavaj
Klänning
T-shirt
Linne
Pälsjacka
Klänning
Bag
Knytblus
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
T-shirt
Kofta
Skjorta
Klänning
Tweedkavaj
Kjol
Klänning
tröja
Klänning
Rosa kostymbyxor
Knytblus
Knytblus
Väska
Kofta
Grå kavaj
Kofta
Skjorta
Cardigan
T-shirt
Klänning
Kjol
Kjol
Knytblus
Kavaj
Pullover

Synundersökning hos Specsavers i Malmö

Synundersökning hos Specsavers i Malmö

Hej fina ni. Idag har jag provat något nytt! Som ni kanske har märkt så har jag börjat ta tag i en massa saker med mig själv i år. Kan det vara ett samband mellan det och att jag fyller 30 år i juli tro? 😉 Jag har börjat till exempel börjat klippa mig regelbundet, kolla mina värden för min hypotyreos oftare, jag har gått till tandläkaren för första gången på flera år med mera.

Idag var det dags att kolla synen och jag gjorde en synundersökning hos Specsavers i Malmö. Jag var rätt nervös faktiskt då jag aldrig gjort någon synundersökning (mer än sådana man gjorde som barn) och dessutom har kollegor påpekat att jag ibland sitter väldigt nära min datorskärm.

Jag kom till min synundersökning hos Specsavers i Malmö strax efter klockan elva. Eftersom jag aldrig varit där fick jag börja med en förundersökning av mina ögon. Sedan fick jag träffa optikern. Hon sa att det såg bra ut. Lycka där! MEN efter att ha ställt några fler frågor och undersökt lite till kom vi fram till att jag behöver terminalglasögon. Jag sitter ju en framför skärm hela dagarna både på jobb och efter jobb så ja, jag ska skaffa terminalglasögon. Det är ju sådant som min arbetsgivare betalar vilket är bra men jag har aldrig haft någon form av glasögon förut förutom solglasögon 😉 Undrar om jag kommer att passa i glasögon?

Nu i efterhand känns det ju bra att jag liksom tog tag i det för jag har ganska ofta sådan där spänningshuvudvärk och om det kan hjälpa att använda terminalglasögon när jag jobbar är det ju bra! Hoppas man hittar några fashionabla terminalglasögon…

Nu ska jag fortsätta jobba. Får försöka fixa terminalglasögon under nästa vecka. Ikväll blir det after work med Charlotta och kanske några fler. Trevligt! Det är jättefint väder i Malmö så det blir nog riktigt härligt 🙂

synundersökning hos Specsavers i Malmö

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?