Electa Parfymeri i Helsingborg

Hej fina ni. Igår efter jobbet åkte jag och Anna till Helsingborg för ett evenemang hos Electa Parfymeri. Vi körde lite vilse och dessutom var det långa bilköer så det tog en och en halv timme för oss att komma fram! Vi roade oss med att för första gången sända live på Instagram där vi snackade om influencer-världen och lite annat. Vi satt nog mest och flamsade hehe ?.

Eventet på Electa Parfymeri i Helsingborg var i alla fall hur trevligt som helst! Det bjöds på bubbel, snittar och en massa bra parfym- och hudvårdstips. Alltid uppskattat! Vi fick även med oss några goodie bags som jag ska packa upp lite senare idag. Jag tror att det var några riktigt bra produkter i dom. Det var även kul att träffa lite andra bloggare som man kanske bara sett på blogg och Instagram tidigare 🙂

Nu jobb. Ha en underbar dag fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera