Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Slipover
Topp
Kavaj
Kofta
Blus
Kofta
Tröja
Skjorta
Kavaj
Kappa
Tröja
Rosa kostymbyxor
Linne
Pälsjacka
Skjorta
Kjol
Kavaj
Klänning
Tröja
Kjol
Vit blus
Klänning
Kavaj
Grå kavaj
Kavaj
Pullover
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Kjol
Väska
Jeans
Klänning
Knytblus
Blus
Kjol
T-shirt
Klännning
Skjorta
Kofta
Svarta jeans
Klänning
Slipover
Klänning
Klänning
Linne med spets
Väska
Kappa
Kjol
Skjorta
Kavaj
Byxor
T-shirt
Blus
Cardigan
Väska
Klänning
Linne
Grön klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Skjortklänning
Byxor
Klänning
Manolo Blahnik
Kavaj
Ankelboots
Klänning
Klänning
Blå knytblus
Blus
Gucciskärp
Kjol
Pullover
Kavaj
Slipover vit
Skinnkjol
Väska
Kjol
Satinkjol
Väska
Kofta
Klänning
Kavaj
Kappa
Satinkjol
Kofta
Kofta
Plisserad kjol
Cape
Sandaler
Kavaj
Knytblus
Klännning
Cardigan
Bag
Stickad klänning
Body
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Knytblus
Skjorta
Klänning
Cape
Väska
Kappa
T-shirt
Klänning
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Pullover
Klänning
Stickad klänning
Väska
Skjorta
Sneakers
Linne
Kavaj
Klänning
Kjol
Slipover
Väska
Väst
Kofta
T-shirt
Klänning
Kavaj
T-shirt
Slacks
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Kostymbyxa
T-shirt
Kappa
Basker
Byxor
Stövel
Väska
Skjorta
Väska
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Väska
Slipover
Klänning
Kofta
Kofta
Blå klänning
Boots
Kofta
Halsduk
Kavaj

Björn Lundén Information förenklar företagandet

Blogginlägg i samarbete med Björn Lundén Information

 
Hej fina ni. Som ni säkert vet har jag denna månad startat eget företag. Det är verkligen så kul och spännande men det kräver ju också en hel del arbete och att man sätter sig in i en massa. Jag har upptäckt att Björn Lundén Information har en massa tips och information just för detta och det passar mig perfekt just nu!
 
Jag är väl bekant med Björn Lundén Information sedan tidigare. För det första är företaget baserat i Hudiksvall där jag växt upp och sedan när jag drev UF-företag på gymnasiet vet jag att vi använde deras bokföringssystem. Har även varit på studiebesök hos dem i Hudiksvall när jag bodde där. Björn Lundén Information är då ett kunskaps- och utbildningsföretag som funnits sedan 1987. Sedan starten har de förenklat vardagen och företagandet för en massa små och medelstora företag genom moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.
 
På sajten Björn Lundén Information finns en flik som heter Företagskunskap och där har jag hittat en massa bra information för mig som precis startat eget företag. Där får man enkelt tillgång till de senaste nyheterna inom eget företagande och man kan även söka på olika kategorier som skatt, redovisning och juridik. Hur bra som helst! De har även ett nyhetsbrev, driver #Drivaegetpodden och erbjuder kurser och böcker. Min senaste upptäckt är Faktabanken där listar och förklarar alla viktiga begrepp inom företagande som man behöver ha koll på. De förklarar på ett enkelt sätt vilket är toppen för oss som precis har startat eget företag.
 
Driver du ett företag och vill ha en massa information, utbildning och/eller system som förenklar företagandet och vardagen, läs mer om Björn Lundén Information och ta kontakt med dem för att enkelt komma igång!
  
Nu ska jag förbereda ett telefonmöte och sedan bege mig till kontoret igen! Ha en underbar onsdag!
 
 
Björn Lundén Information

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?