Annons: Shoppa min stil

Tröja
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Halsduk
Pullover
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Väska
Kappa
Väska
Klänning
Väska
Stenströms cardigan
Steamer
Väska
Tory Burch
Kjol
Väska
Kavaj
Kofta
Blus
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Pullover
Kofta
Grå kavaj
T-shirt
Skjorta
Klänning
Kavaj
Byxor
Ankelboots
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Kjol
Klänning
Slingbacks
Kavaj
Linne
Väska
Kjol
Basker
Kånken
Ganni diadem
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Halsduk
Klänning
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Rosa kostymbyxor
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Spegel
Kofta
Blus
Blus
Klännning
Bag
Kappa
Kofta
Väska
Klänning
Väst
Kostymbyxa
Kavaj
Klänning
Byxor
Pälsjacka
örhängen
Klänning
Skjorta
Tröja
Moschino väska
Jacka
Kappa
Kofta
Kavaj
Kavaj
Kappa
Sneakers
Skjorta
Skjorta
Tröja
Knytblus
Väska
Skjorta
Jacka
Kjol
Byxor
Slacks
Jeans
Pullover
Louis Vuitton väska
Kappa
Klänning
Cape
T-shirt
Väska
Kjol
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Stickad klänning
Kavaj
Väska
Kjol
Väska
Boots
Kavaj
Klänning
Kappa
Väska
Byxor
Klänning
Kavaj
Klännning
Kappa
Skjortklänning
T-shirt
Vit blus
Knytblus
Väska
Satinkjol
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Stövel
Kofta
Skinnkjol
Slipover
Linne
15   106
32   269
55   413
58   484
55   450

Björn Lundén Information förenklar företagandet

Blogginlägg i samarbete med Björn Lundén Information

 
Hej fina ni. Som ni säkert vet har jag denna månad startat eget företag. Det är verkligen så kul och spännande men det kräver ju också en hel del arbete och att man sätter sig in i en massa. Jag har upptäckt att Björn Lundén Information har en massa tips och information just för detta och det passar mig perfekt just nu!
 
Jag är väl bekant med Björn Lundén Information sedan tidigare. För det första är företaget baserat i Hudiksvall där jag växt upp och sedan när jag drev UF-företag på gymnasiet vet jag att vi använde deras bokföringssystem. Har även varit på studiebesök hos dem i Hudiksvall när jag bodde där. Björn Lundén Information är då ett kunskaps- och utbildningsföretag som funnits sedan 1987. Sedan starten har de förenklat vardagen och företagandet för en massa små och medelstora företag genom moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.
 
På sajten Björn Lundén Information finns en flik som heter Företagskunskap och där har jag hittat en massa bra information för mig som precis startat eget företag. Där får man enkelt tillgång till de senaste nyheterna inom eget företagande och man kan även söka på olika kategorier som skatt, redovisning och juridik. Hur bra som helst! De har även ett nyhetsbrev, driver #Drivaegetpodden och erbjuder kurser och böcker. Min senaste upptäckt är Faktabanken där listar och förklarar alla viktiga begrepp inom företagande som man behöver ha koll på. De förklarar på ett enkelt sätt vilket är toppen för oss som precis har startat eget företag.
 
Driver du ett företag och vill ha en massa information, utbildning och/eller system som förenklar företagandet och vardagen, läs mer om Björn Lundén Information och ta kontakt med dem för att enkelt komma igång!
  
Nu ska jag förbereda ett telefonmöte och sedan bege mig till kontoret igen! Ha en underbar onsdag!
 
 
Björn Lundén Information

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?