Annons: Shoppa min stil

Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Klänning
Klännning
Kofta
Klänning
Vit blus
Klänning
Skjorta
Bag
Kavaj
Kavaj
Kappa
Blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Väska
Kavaj
Byxor
Kjol
Slipover
Slingbacks
Cardigan
Blus
Kavaj
Kappa
Pälsjacka
Klänning
Väska
Kavaj
Väska
Klänning
Blus
Kofta
Sneakers
Skjorta
Jeans
Kavaj
T-shirt
Linne
Skjortklänning
Väska
Kavaj
Skjorta
Byxor
Kofta
T-shirt
Skjorta
Väska
Grå kavaj
Knytblus
Cape
Klänning
Blus
Kjol
Klänning
Väska
Stickad klänning
Pullover
Pullover
Kofta
Tröja
T-shirt
Kofta
Satinkjol
Kofta
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Pullover
Byxor
Kavaj
Ankelboots
Väska
Väska
Väska
T-shirt
Skjorta
Linne
Väska
Linne
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Klännning
Kostymbyxa
Kappa
Kappa
Pullover
Kjol
Skinnkjol
T-shirt
Knytblus
Väska
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kappa
Halsduk
Kofta
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Klänning
Kavaj
Slacks
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Kappa
Basker
Kavaj
Väst
Klänning
Kofta
12   204
44   371
40   397
44   445
37   410

Björn Lundén Information förenklar företagandet

Blogginlägg i samarbete med Björn Lundén Information

 
Hej fina ni. Som ni säkert vet har jag denna månad startat eget företag. Det är verkligen så kul och spännande men det kräver ju också en hel del arbete och att man sätter sig in i en massa. Jag har upptäckt att Björn Lundén Information har en massa tips och information just för detta och det passar mig perfekt just nu!
 
Jag är väl bekant med Björn Lundén Information sedan tidigare. För det första är företaget baserat i Hudiksvall där jag växt upp och sedan när jag drev UF-företag på gymnasiet vet jag att vi använde deras bokföringssystem. Har även varit på studiebesök hos dem i Hudiksvall när jag bodde där. Björn Lundén Information är då ett kunskaps- och utbildningsföretag som funnits sedan 1987. Sedan starten har de förenklat vardagen och företagandet för en massa små och medelstora företag genom moderna programlösningar, begriplig information och praktiska verktyg för att sköta företagets skatt och deklaration, redovisning, löner och anställda.
 
På sajten Björn Lundén Information finns en flik som heter Företagskunskap och där har jag hittat en massa bra information för mig som precis startat eget företag. Där får man enkelt tillgång till de senaste nyheterna inom eget företagande och man kan även söka på olika kategorier som skatt, redovisning och juridik. Hur bra som helst! De har även ett nyhetsbrev, driver #Drivaegetpodden och erbjuder kurser och böcker. Min senaste upptäckt är Faktabanken där listar och förklarar alla viktiga begrepp inom företagande som man behöver ha koll på. De förklarar på ett enkelt sätt vilket är toppen för oss som precis har startat eget företag.
 
Driver du ett företag och vill ha en massa information, utbildning och/eller system som förenklar företagandet och vardagen, läs mer om Björn Lundén Information och ta kontakt med dem för att enkelt komma igång!
  
Nu ska jag förbereda ett telefonmöte och sedan bege mig till kontoret igen! Ha en underbar onsdag!
 
 
Björn Lundén Information

 

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?