Energisnål belysning med bra kvalitet

Energisnål belysning med bra kvalitet – Inlägg i samarbete med Lampornu.se

Hej alla fina. Hoppas all är bra med er idag! Jag har jobbat hemma på förmiddagen men ska strax bege mig till kontoret. Ska bara äta lite lunch och passar på att blogga. Idag tänkte jag tipsa om en webbutik som heter Lampornu.se som säljer energisnål belysning med bra kvalitet till riktigt bra priser. De erbjuder ett stort sortiment av LED lampor, LED armaturer, lysrör, kompaktlysrör urladdningslampor, halogenlampor med mera. Allt man kan tänka sig helt enkelt! 🙂

Lampornu.se har specialiserat sig på belysning i mer än 25 år och och erbjuder idag belysningslösningar för både företag och privatpersoner. Alla produkter inom belysning som säljs hos Lampornu.se är av välkända varumärken såsom Philips, Osram och Sylvania. Ett av butikens främsta syften är att bidra till en bättre miljö och förutom att erbjuda energisnål belysning har de även valt att skicka fakturor per e-post och endast använda returpapper på sitt kontor. Hur bra som helst ju!

Jag tänkte nu berätta lite mer om tre av deras produktkategorier;  LED lampor, LED inbyggda armaturer och LED lysrör. Läs mer om webbutiken och deras produkter inom energisnål belysning på deras hemsida: Lampornu.se.

LED lampor

Led lampor är en ganska ny form av energisnål belysning och hos Lampornu.se finns de i alla möjliga former och storlekar. De är en av de mest energieffektiva teknologier som finns!

Philips CorePro LEDbulb E27Osram Parathom Advanced GU5.3 MR16 | Dimbar

 

LED inbyggda armaturer

LED inbyggda armaturer kan direkt ersätta gamla armaturer med lysrör, energisparande lampor och spots. Lampornu.se erbjuder ett stort utbud av LED inbyggda armaturer av bra kvalitet som kan monteras i system-, gips- och strukturtak.

Noxion Spot | inkl. GU10 SockelPhilips CoreLine RS141B LED Spot IP44 | Dimbar

LED lysrör

Idag blir det allt vanligare att industrier byter ut traditionella lysrör mot LED lysrör i sina lager och fabriker. Livslängden på LED lysrör är dubbelt så lång som i traditionell belysning vilket innebär att de kan minska energiförbrukning, energikostnad och underhållskostnad.

 

Följ:
Share:

Kommentera