Stockholm idag

God morgon finingar. Jag börjar bli människa igen efter att ha varit i någon slags influensa-bubbla i fem dagar. Jag har verkligen mått kasst och har inte kunnat vara ute i det fina vädret alls. Nu har jag kommit ut ur bubblan och imorse stod klockan på 05.00. Jag sitter på ett tåg till Stockholm nu för att vara med och anordna en konferens där med jobbet!

Måste erkänna att jag inte känner mig helt hundra men jag får ta det lugnt. Det är jag som fixat det mesta inför konferensen men idag är mitt uppdrag mest att hälsa välkommen och fotografera.

Det blir bara en dagstripp till Stockholm. Åker hem till Malmö igen efter konferensen och är hemma strax före tolv. Blir en riktigt lång dag med andra ord. Nu ska jag jobba lite. Ha en underbar måndag!

Outfit nedan: Sjal från Versace, solbrillor från Scorett, jeans från Zara, topp från River Island.

Följ:
Share:

Kommentera