Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Blus
Klänning
Kjol
Slacks
Knytblus
Klänning
Kofta
Klänning
T-shirt
Sneakers
Väska
Väska
Kjol
Skjorta
T-shirt
Byxor
Ankelboots
Kavaj
Slipover
Kavaj
Linne
T-shirt
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kofta
Klänning
Kavaj
Blus
Linne
Vit blus
Cardigan
Klänning
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
Pälsjacka
Klänning
Jeans
Klännning
Pullover
Kavaj
Kjol
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Väska
T-shirt
Bag
Kavaj
Kjol
Kofta
T-shirt
Kjol
Väska
Väska
Kostymbyxa
Klänning
Kofta
Cape
Byxor
Väska
Blus
Tröja
Väska
Knytblus
Skinnkjol
Klänning
Slingbacks
Väska
Kofta
Pullover
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Kappa
Knytblus
Väska
Kofta
Väska
Blus
Kavaj
Pullover
Pullover
Byxor
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Basker
Kofta
Grå kavaj
Väst
Väska
Kappa
Kappa
T-shirt
Skjorta
Kavaj
Kofta
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Halsduk
Klänning
Kavaj
Kavaj
Linne
Kavaj
Skjorta
Kappa
18   276
61   433
39   380
38   426
36   399

Stockholm idag

God morgon finingar. Jag börjar bli människa igen efter att ha varit i någon slags influensa-bubbla i fem dagar. Jag har verkligen mått kasst och har inte kunnat vara ute i det fina vädret alls. Nu har jag kommit ut ur bubblan och imorse stod klockan på 05.00. Jag sitter på ett tåg till Stockholm nu för att vara med och anordna en konferens där med jobbet!

Måste erkänna att jag inte känner mig helt hundra men jag får ta det lugnt. Det är jag som fixat det mesta inför konferensen men idag är mitt uppdrag mest att hälsa välkommen och fotografera.

Det blir bara en dagstripp till Stockholm. Åker hem till Malmö igen efter konferensen och är hemma strax före tolv. Blir en riktigt lång dag med andra ord. Nu ska jag jobba lite. Ha en underbar måndag!

Outfit nedan: Sjal från Versace, solbrillor från Scorett, jeans från Zara, topp från River Island.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?