Annons: Shoppa min stil

Stövel
Klänning
Kofta
Klänning
Skinnkjol
Väska
Blus
Vit blus
Grön klänning
Svarta jeans
Kofta
Kappa
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Väska
Tröja
Kjol
Kappa
Tröja
Väska
Skjortklänning
Cardigan
Kappa
T-shirt
Klänning
Väska
Knytblus
Kjol
Skjorta
Kjol
T-shirt
Väska
Boots
Satinkjol
Kappa
Kostymbyxa
Pälsjacka
Slacks
Byxor
Halsduk
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Linne
Kjol
Ankelboots
Kofta
Tröja
Stickad klänning
Klänning
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Klänning
Skjorta
Kjol
Slipover
Stickad klänning
Sneakers
Klänning
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Kappa
Väska
T-shirt
Klänning
Kavaj
Pullover
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Jeans
Klännning
Skjorta
Blå klänning
Gucciskärp
Skjorta
T-shirt
Topp
Väska
Kofta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Cape
Kofta
Pullover
Linne
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klännning
Kavaj
Knytblus
Blå knytblus
Body
Cape
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kavaj
Knytblus
Plisserad kjol
Väska
Skjorta
T-shirt
T-shirt
Pullover
Kjol
Slipover vit
Slipover
Basker
Kavaj
Klänning
Blus
Blus
Linne
Kofta
Kofta
Kjol
Kappa
Kavaj
Väska
Klänning
T-shirt
Byxor
T-shirt
Klänning
Pullover
Plisserad kjol
Väska
Kavaj
Väska
Väska
Blus
Linne med spets
Kjol
Kofta
Slipover
Skjorta
Klänning
Kofta
Klänning
Kofta
Slingbacks
Kappa
Manolo Blahnik
Kavaj
Bag
Kavaj
Kavaj
Väst
Cardigan
Väska
Sandaler
Slipover
Satinkjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj

Helt slut!

Hej fina ni. Alltså jag känner mig helt slut efter denna dag! Konferensen gick bra i alla fall så det får jag vars nöjd med. Självklart dyker det alltid upp lite oväntade grejer och saker man inte tänkt på men jag tyckte att jag lyckades lösa det mesta :). Jag har känt lite huvudvärk och liksom varit trött i kroppen men det har gått. Nu sitter jag på tåget hem till Malmö och jag kommer fram typ vid tolv. Sent men det får gå helt enkelt. Hade så svårt att somna igår kväll så ikväll hoppas jag att jag kan somna direkt när jag kommit hem.

Vinnaren av en biljett till föreläsningen avslöjas imorgon. Inte riktigt hunnit gå igenom det idag. Fullt upp helt enkelt. Håll utkik imorgon! ? Nu ska jag försöka vila / slumra lite. Trevlig kväll och god natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?