Annons: Shoppa min stil

Linne
Skjorta
Kofta
Rosa kostymbyxor
Kappa
Stickad klänning
Kofta
örhängen
Kavaj
Klänning
T-shirt
Väska
Skjorta
Grå kavaj
Pullover
Kavaj
Blus
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Knytblus
Klänning
Klänning
Väst
T-shirt
Slacks
Satinkjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Klännning
Kofta
Kofta
Slipover
Kofta
Kavaj
Kofta
Sneakers
Kappa
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kappa
Boots
Klänning
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Kjol
Kjol
Kjol
Klänning
Byxor
Klänning
Cardigan
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Skinnkjol
Skjorta
Jacka
Byxor
Klänning
Bag
Kavaj
Pullover
Blus
Byxor
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Halsduk
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
T-shirt
Väska
Kofta
Cape
Klänning
Kostymbyxa
Halsduk
Tröja
T-shirt
Kofta
Pälsjacka
Kavaj
Väska
Väska
Kjol
Väska
Stövel
Kjol
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Pullover
Linne
Kavaj
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Skjorta
Slingbacks
Klänning
Klännning
Klänning
Jeans
Basker
Väska
Knytblus
Kavaj
Väska
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Ankelboots
Väska
Vit blus
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kofta
Väska
Klänning
Skjortklänning
Tröja
Jacka
Klänning
T-shirt
Tröja
Klänning
Kappa
Kappa
Kjol
26   223
49   306
55   468
24   465
37   340

Helt slut!

Hej fina ni. Alltså jag känner mig helt slut efter denna dag! Konferensen gick bra i alla fall så det får jag vars nöjd med. Självklart dyker det alltid upp lite oväntade grejer och saker man inte tänkt på men jag tyckte att jag lyckades lösa det mesta :). Jag har känt lite huvudvärk och liksom varit trött i kroppen men det har gått. Nu sitter jag på tåget hem till Malmö och jag kommer fram typ vid tolv. Sent men det får gå helt enkelt. Hade så svårt att somna igår kväll så ikväll hoppas jag att jag kan somna direkt när jag kommit hem.

Vinnaren av en biljett till föreläsningen avslöjas imorgon. Inte riktigt hunnit gå igenom det idag. Fullt upp helt enkelt. Håll utkik imorgon! ? Nu ska jag försöka vila / slumra lite. Trevlig kväll och god natt!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?