Annons: Shoppa min stil

Knytblus
Kavaj
Kofta
Skjorta
Skjorta
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Kavaj
Tweedkavaj
Grön klänning
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Kjol
Knytblus
Tweedklänning
Kjol
Sandaler
Klänning
Kappa
Basker
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Topp
Boots
Väska
Kjol
Plisserad kjol
Vit blus
Manolo Blahnik
T-shirt
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Slipover
Blå klänning
Klänning
Kofta
Väska
Svarta jeans
Tröja
Plisserad kjol
Slingbacks
Skjorta
Väska
Satinkjol
Kavaj
Knytblus
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Slipover
Byxor
Slipover
Kjol
Kavaj
Pullover
Tröja
T-shirt
Väska
Blus
Cape
Skjortklänning
Sneakers
Cardigan
Kavaj
Grå kavaj
Skjorta
T-shirt
Väska
Slacks
Kavaj
Klänning
Blus
Pullover
Kappa
Klänning
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Knytblus
Linne
Klännning
Kjol
Klänning
Kostymbyxa
Kofta
Kappa
Satinkjol
Kappa
Blus
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Tröja
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Linne
Pälsjacka
Blus
tröja
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Kappa
tröja
Stickad klänning
Topp
T-shirt
T-shirt
Cardigan
Kjol
Kjol
Kofta
Klänning
Jacka
Slipover vit
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
Skjorta
Kavaj
Stövel
Väska
Bag
Väska
Jeans
Kofta
Kappa
Cape
Klänning
Pullover
Kavaj
T-shirt
Klännning
Slipover
Klänning
Kavaj
Byxor
T-shirt
Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Kofta
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Blus
Linne
Skjorta
Väska
Kjol
Kappa
Väska
Tröja
Väska
T-shirt
Tröja
Byxor
Rosa kostymbyxor
Linne med spets
Linne
Klänning
Kofta
Kofta
Kofta
Body
Halsduk
Kofta
Väska
klänning
Kavaj
Trench coat
Väst
Blå knytblus
Skjorta
Stickad klänning

Enkelt att skapa egen hemsida med Heymo

bloggInlägg i samarbete med Heymo

Hej fina ni. Idag vill jag tipsa om en fantastisk hemsidetjänst som möjliggör för ALLA att skapa en snygg och professionell hemsida. Heymo är perfekt för dig som till exempel vill skapa en hemsida för din verksamhet, fest, CV eller något annat. Personligen har jag länge tänkt att jag vill ha en hemsida för mitt CV som jag enkelt kan länka till. Det är ju lite krångligt att alltid behöva skicka filer eller registrera sig på olika portaler. Nu kan jag länka till mitt CV från bloggen, i ett mail eller annat :).

Heymo.se är nog det enklaste hemsideverktyget jag har stött på. Jag har jobbat ganska mycket med webbdesign och lärt mig att html-koda men det är ju långt ifrån alla som satt sig in i det och istället för att anlita någon för att göra det (DYRT) kan även de utan förkunskaper nu skapa en snygg och professionell hemsida med Heymo.se!

Jag valde att skapa en hemsida för mitt CV med Heymo och det var riktigt enkelt och smidigt att komma igång och riktigt roligt att designa med deras verktyg. Vad jag gjorde var att ja gick in på Heymo.se, registrerade mig med min e-postadress och vips var jag inloggad och hade tillgång till verktyget och en massa enkla och bra funktioner. Älskar deras stora utbud av designmallar och även bibliotek med bilder om man inte har egna som man tagit eller köpt.

Egen hemsida med Heymo

När jag skulle skapa mitt CV valde jag en färdig mall som jag sedan enkelt kunde justera så att layouten med färger, typsnitt med mera passade just mig! Det var väldigt enkelt att lägga till innehåll med färdiga block/widgets så man själv kunde styra var man ville ha bild, text, rubriker med mera. Jag valde att ha min hemsida för mitt CV i rosa, svart och vitt. Det är samma färger som jag har haft i mitt CV i PDF så jag utgick från det och kunde enkelt få mitt digitala CV som jag ville ha det.

Egen hemsida med Heymo

Jag är faktiskt riktigt nöjd med min hemsida som jag skapade med Heymo. Det bästa med Heymo var att det var så enkelt och att man kunde få det så snyggt på så kort tid! Jag är riktigt nöjd med min hemsida som jag skapde med Heymo!  Vill du skapa en egen hemsida för ditt CV, bröllop, företag eller annat så får du nu 30% rabatt på årsabonnemang med koden ”influencers”. Passa på att skapa din drömsajt redan idag!

Och hur blev min hemsida då? Här ser ni resultatet: http://mariabusck.heymo.se/

Skapa egen hemsida med Heymo här: https://heymo.se/

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?