Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Linne med spets
Pullover
Byxor
Blå klänning
Kjol
Kofta
Klänning
Klänning
Slipover
Väska
Topp
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
Stövel
Manolo Blahnik
Väska
Grön klänning
Satinkjol
Skjorta
Kostymbyxa
Väska
Knytblus
Byxor
Skinnkjol
Kjol
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Halsduk
Skjorta
Pullover
Kavaj
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Blus
Kappa
Slingbacks
T-shirt
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjorta
Svarta jeans
Pullover
Kappa
Klänning
Linne
Väska
Blå knytblus
Byxor
Kavaj
Stickad klänning
Kjol
Grå kavaj
Väska
Vit blus
Sandaler
Väska
Klännning
Kjol
T-shirt
Kofta
Slipover
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Kofta
Kappa
Slipover vit
Boots
Kofta
Ankelboots
Klänning
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjorta
Slipover
Blus
Klännning
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kavaj
Tröja
Kofta
T-shirt
Kjol
Kjol
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Plisserad kjol
Tyllkjol
Knytblus
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Cape
Slacks
Klänning
Blus
Byxor
Väska
Cape
Sneakers
Linne
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Cardigan
Kavaj
Kappa
Kavaj
Linne
Kavaj
Skjortklänning
Kappa
Klänning
T-shirt
Kofta
Kofta
Pullover
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väst
Väska
Stickad klänning
Skjorta
Skjorta
Kavaj
Plisserad kjol
Satinkjol
Klänning
Kofta
Blus
Kjol
Bag
Klänning
Kavaj
Body
Väska
Tröja
Basker
Tröja
Knytblus
Väska
Slipover
T-shirt
Gucciskärp
Kofta
Kofta
Skjorta
T-shirt
Jeans
Kjol
T-shirt

Enkelt att skapa egen hemsida med Heymo

bloggInlägg i samarbete med Heymo

Hej fina ni. Idag vill jag tipsa om en fantastisk hemsidetjänst som möjliggör för ALLA att skapa en snygg och professionell hemsida. Heymo är perfekt för dig som till exempel vill skapa en hemsida för din verksamhet, fest, CV eller något annat. Personligen har jag länge tänkt att jag vill ha en hemsida för mitt CV som jag enkelt kan länka till. Det är ju lite krångligt att alltid behöva skicka filer eller registrera sig på olika portaler. Nu kan jag länka till mitt CV från bloggen, i ett mail eller annat :).

Heymo.se är nog det enklaste hemsideverktyget jag har stött på. Jag har jobbat ganska mycket med webbdesign och lärt mig att html-koda men det är ju långt ifrån alla som satt sig in i det och istället för att anlita någon för att göra det (DYRT) kan även de utan förkunskaper nu skapa en snygg och professionell hemsida med Heymo.se!

Jag valde att skapa en hemsida för mitt CV med Heymo och det var riktigt enkelt och smidigt att komma igång och riktigt roligt att designa med deras verktyg. Vad jag gjorde var att ja gick in på Heymo.se, registrerade mig med min e-postadress och vips var jag inloggad och hade tillgång till verktyget och en massa enkla och bra funktioner. Älskar deras stora utbud av designmallar och även bibliotek med bilder om man inte har egna som man tagit eller köpt.

Egen hemsida med Heymo

När jag skulle skapa mitt CV valde jag en färdig mall som jag sedan enkelt kunde justera så att layouten med färger, typsnitt med mera passade just mig! Det var väldigt enkelt att lägga till innehåll med färdiga block/widgets så man själv kunde styra var man ville ha bild, text, rubriker med mera. Jag valde att ha min hemsida för mitt CV i rosa, svart och vitt. Det är samma färger som jag har haft i mitt CV i PDF så jag utgick från det och kunde enkelt få mitt digitala CV som jag ville ha det.

Egen hemsida med Heymo

Jag är faktiskt riktigt nöjd med min hemsida som jag skapade med Heymo. Det bästa med Heymo var att det var så enkelt och att man kunde få det så snyggt på så kort tid! Jag är riktigt nöjd med min hemsida som jag skapde med Heymo!  Vill du skapa en egen hemsida för ditt CV, bröllop, företag eller annat så får du nu 30% rabatt på årsabonnemang med koden “influencers”. Passa på att skapa din drömsajt redan idag!

Och hur blev min hemsida då? Här ser ni resultatet: http://mariabusck.heymo.se/

Skapa egen hemsida med Heymo här: https://heymo.se/

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?