Enkelt att skapa egen hemsida med Heymo

bloggInlägg i samarbete med Heymo

Hej fina ni. Idag vill jag tipsa om en fantastisk hemsidetjänst som möjliggör för ALLA att skapa en snygg och professionell hemsida. Heymo är perfekt för dig som till exempel vill skapa en hemsida för din verksamhet, fest, CV eller något annat. Personligen har jag länge tänkt att jag vill ha en hemsida för mitt CV som jag enkelt kan länka till. Det är ju lite krångligt att alltid behöva skicka filer eller registrera sig på olika portaler. Nu kan jag länka till mitt CV från bloggen, i ett mail eller annat :).

Heymo.se är nog det enklaste hemsideverktyget jag har stött på. Jag har jobbat ganska mycket med webbdesign och lärt mig att html-koda men det är ju långt ifrån alla som satt sig in i det och istället för att anlita någon för att göra det (DYRT) kan även de utan förkunskaper nu skapa en snygg och professionell hemsida med Heymo.se!

Jag valde att skapa en hemsida för mitt CV med Heymo och det var riktigt enkelt och smidigt att komma igång och riktigt roligt att designa med deras verktyg. Vad jag gjorde var att ja gick in på Heymo.se, registrerade mig med min e-postadress och vips var jag inloggad och hade tillgång till verktyget och en massa enkla och bra funktioner. Älskar deras stora utbud av designmallar och även bibliotek med bilder om man inte har egna som man tagit eller köpt.

Egen hemsida med Heymo

När jag skulle skapa mitt CV valde jag en färdig mall som jag sedan enkelt kunde justera så att layouten med färger, typsnitt med mera passade just mig! Det var väldigt enkelt att lägga till innehåll med färdiga block/widgets så man själv kunde styra var man ville ha bild, text, rubriker med mera. Jag valde att ha min hemsida för mitt CV i rosa, svart och vitt. Det är samma färger som jag har haft i mitt CV i PDF så jag utgick från det och kunde enkelt få mitt digitala CV som jag ville ha det.

Egen hemsida med Heymo

Jag är faktiskt riktigt nöjd med min hemsida som jag skapade med Heymo. Det bästa med Heymo var att det var så enkelt och att man kunde få det så snyggt på så kort tid! Jag är riktigt nöjd med min hemsida som jag skapde med Heymo!  Vill du skapa en egen hemsida för ditt CV, bröllop, företag eller annat så får du nu 30% rabatt på årsabonnemang med koden “influencers”. Passa på att skapa din drömsajt redan idag!

Och hur blev min hemsida då? Här ser ni resultatet: http://mariabusck.heymo.se/

Skapa egen hemsida med Heymo här: https://heymo.se/

Följ:
Share:

Kommentera