Annons: Shoppa min stil

Kappa
Kavaj
Kofta
Klänning
Stövel
T-shirt
Klänning
Pullover
Slipover
Kofta
Skjorta
Klänning
Kavaj
Väska
Cape
Klänning
Kavaj
Plisserad kjol
Knytblus
Grön klänning
Klänning
Väska
Kofta
Pälsjacka
Väska
Väska
Knytblus
Kappa
Skjortklänning
Kavaj
Kavaj
Body
Kavaj
Kavaj
Väska
Halsduk
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Klänning
Linne
Väska
Kavaj
Kofta
Väska
Kjol
Kofta
Kjol
Väska
Linne
T-shirt
Kappa
T-shirt
Klännning
Kjol
Kofta
Väska
Topp
Tröja
Blus
Kofta
Kappa
Väska
Cape
Klänning
Skjorta
Kavaj
Slingbacks
Kofta
Klänning
Kjol
Slipover vit
Cardigan
Bag
Klännning
Väska
Kavaj
Blus
Skjorta
Byxor
Väska
Slipover
Väska
Blus
Kofta
Klänning
T-shirt
Blus
Linne med spets
Klänning
Väska
Kavaj
Blå knytblus
Skjorta
Svarta jeans
Kofta
Plisserad kjol
T-shirt
Slipover
T-shirt
Kjol
Kjol
Stickad klänning
Knytblus
Stickad klänning
Basker
Slacks
Kavaj
Ankelboots
Sandaler
Kjol
Pullover
Cardigan
Satinkjol
Kofta
Klänning
Kofta
Byxor
Manolo Blahnik
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Klänning
T-shirt
T-shirt
Sneakers
Klänning
Kappa
Skjorta
Kofta
Kavaj
Blå klänning
Väst
Klänning
Kappa
Rosa kostymbyxor
Satinkjol
Grå kavaj
Jeans
Kofta
Kostymbyxa
Pullover
Kofta
Skinnkjol
T-shirt
Slipover
Kappa
Boots
Tröja
Klänning
Skjorta
Tröja
Byxor
Vit blus
Gucciskärp
Klänning
Kjol
T-shirt
Väska
Klänning

Enkelt att skapa egen hemsida med Heymo

bloggInlägg i samarbete med Heymo

Hej fina ni. Idag vill jag tipsa om en fantastisk hemsidetjänst som möjliggör för ALLA att skapa en snygg och professionell hemsida. Heymo är perfekt för dig som till exempel vill skapa en hemsida för din verksamhet, fest, CV eller något annat. Personligen har jag länge tänkt att jag vill ha en hemsida för mitt CV som jag enkelt kan länka till. Det är ju lite krångligt att alltid behöva skicka filer eller registrera sig på olika portaler. Nu kan jag länka till mitt CV från bloggen, i ett mail eller annat :).

Heymo.se är nog det enklaste hemsideverktyget jag har stött på. Jag har jobbat ganska mycket med webbdesign och lärt mig att html-koda men det är ju långt ifrån alla som satt sig in i det och istället för att anlita någon för att göra det (DYRT) kan även de utan förkunskaper nu skapa en snygg och professionell hemsida med Heymo.se!

Jag valde att skapa en hemsida för mitt CV med Heymo och det var riktigt enkelt och smidigt att komma igång och riktigt roligt att designa med deras verktyg. Vad jag gjorde var att ja gick in på Heymo.se, registrerade mig med min e-postadress och vips var jag inloggad och hade tillgång till verktyget och en massa enkla och bra funktioner. Älskar deras stora utbud av designmallar och även bibliotek med bilder om man inte har egna som man tagit eller köpt.

Egen hemsida med Heymo

När jag skulle skapa mitt CV valde jag en färdig mall som jag sedan enkelt kunde justera så att layouten med färger, typsnitt med mera passade just mig! Det var väldigt enkelt att lägga till innehåll med färdiga block/widgets så man själv kunde styra var man ville ha bild, text, rubriker med mera. Jag valde att ha min hemsida för mitt CV i rosa, svart och vitt. Det är samma färger som jag har haft i mitt CV i PDF så jag utgick från det och kunde enkelt få mitt digitala CV som jag ville ha det.

Egen hemsida med Heymo

Jag är faktiskt riktigt nöjd med min hemsida som jag skapade med Heymo. Det bästa med Heymo var att det var så enkelt och att man kunde få det så snyggt på så kort tid! Jag är riktigt nöjd med min hemsida som jag skapde med Heymo!  Vill du skapa en egen hemsida för ditt CV, bröllop, företag eller annat så får du nu 30% rabatt på årsabonnemang med koden ”influencers”. Passa på att skapa din drömsajt redan idag!

Och hur blev min hemsida då? Här ser ni resultatet: http://mariabusck.heymo.se/

Skapa egen hemsida med Heymo här: https://heymo.se/

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?