Annons: Shoppa min stil

Kofta
Klänning
Kofta
Blå knytblus
Kappa
Kavaj
Byxor
Väska
Skinnkjol
T-shirt
Skjorta
Stickad klänning
Kofta
Plisserad kjol
Klänning
Byxor
Stövel
Satinkjol
Väska
Kjol
Tröja
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Boots
Kavaj
Stickad klänning
Kavaj
Linne med spets
Knytblus
T-shirt
Plisserad kjol
Linne
Topp
Cardigan
Cape
Kofta
Halsduk
Manolo Blahnik
Skjortklänning
Kofta
Klännning
Slacks
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Bag
Skjorta
Gucciskärp
Väska
Kappa
Skjorta
Klänning
T-shirt
Kavaj
Jeans
Väska
Pälsjacka
Slipover
Väska
Kostymbyxa
Ankelboots
Klänning
Kavaj
Pullover
Vit blus
T-shirt
T-shirt
Väska
Kavaj
Satinkjol
Klänning
Slipover
Kavaj
Väst
Cape
Pullover
T-shirt
Kavaj
Blå klänning
Blus
Kappa
Väska
Klänning
Klänning
Kavaj
Slipover
Grön klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Klänning
Svarta jeans
Kjol
Byxor
Väska
Knytblus
Väska
Kofta
Kofta
Blus
Kjol
Pullover
Klänning
Kavaj
Skjorta
Väska
Väska
Skjorta
Klänning
Kofta
T-shirt
Byxor
Blus
T-shirt
Kjol
Pullover
Skjorta
Tröja
Klänning
Klänning
Kjol
Kjol
Tröja
Skjorta
Kavaj
Slipover
Klännning
Kavaj
Kavaj
Kappa
Kofta
Klänning
Skjorta
T-shirt
Kappa
Body
Väska
Basker
Väska
Kofta
Slipover vit
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Tyllkjol
Klänning
Linne
T-shirt
Kofta
Kjol
Klänning
Kappa
Blus
Klänning
Väska
Klänning
Kappa
Cardigan
Väska
Kofta
Knytblus
Skjorta
Kjol
Sneakers
Klänning
Grå kavaj
Slingbacks
Kavaj
Kjol
Sandaler
Linne

“Besked” från läkaren!?

Hej fina ni. Förra veckan skulle jag ha fått besked om mina provsvar från min läkare. Hon skulle ringa mig, det hade hon till och med skrivit i journalen (ja jag läser min journal ibland hehe). Men hon ringde aldrig så jag kontaktade min vårdcentral och bad att bli uppringd men ingen ringde Kontaktade dem igen och då sa dom att mina provsvar skickades hem till mig med brev förra måndagen. Men alltså, det har gått en och en halv vecka och jag har inte alls fått något brev hem så något har ju gått fel. Kan ha försvunnit på vägen men det borde dom väl förstå att jag inte fått det när kontaktar dom efter en och en halv vecka?

Suck. Får väl se om det kommer någon gång. Samtidigt kan man ju ana att det är positivt besked om de väljer att skicka svaren på post och inte känner att vi behöver diskutera något mer 🙂 Jag tycker att svensk sjukvård är hur bra som helst och vill verkligen inte klaga men ja, något är ju fel i kommunikationen här alltså.

Hoppas ni har en bra dag 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?