“Besked” från läkaren!?

Hej fina ni. Förra veckan skulle jag ha fått besked om mina provsvar från min läkare. Hon skulle ringa mig, det hade hon till och med skrivit i journalen (ja jag läser min journal ibland hehe). Men hon ringde aldrig så jag kontaktade min vårdcentral och bad att bli uppringd men ingen ringde Kontaktade dem igen och då sa dom att mina provsvar skickades hem till mig med brev förra måndagen. Men alltså, det har gått en och en halv vecka och jag har inte alls fått något brev hem så något har ju gått fel. Kan ha försvunnit på vägen men det borde dom väl förstå att jag inte fått det när kontaktar dom efter en och en halv vecka?

Suck. Får väl se om det kommer någon gång. Samtidigt kan man ju ana att det är positivt besked om de väljer att skicka svaren på post och inte känner att vi behöver diskutera något mer 🙂 Jag tycker att svensk sjukvård är hur bra som helst och vill verkligen inte klaga men ja, något är ju fel i kommunikationen här alltså.

Hoppas ni har en bra dag 🙂

Följ:
Share:

Kommentera