Annons: Shoppa min stil

Blus
Cape
Väska
Kavaj
T-shirt
Bag
Kappa
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Boots
Väska
Kofta
Knytblus
Tröja
Väska
Klänning
Klänning
Väska
Slingbacks
Väska
Klänning
Byxor
Kavaj
Blus
Kofta
Väska
T-shirt
Väska
Tröja
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Pälsjacka
Kavaj
Byxor
Kofta
Halsduk
Klänning
Satinkjol
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Klänning
Jacka
Kostymbyxa
T-shirt
Kavaj
Väska
Kjol
Skinnkjol
Vit blus
Byxor
Kappa
Skjorta
Linne
Kavaj
Slacks
Skjorta
Kjol
Skjorta
Väska
Byxor
Blus
Skjortklänning
T-shirt
Jeans
Skjorta
Väska
Väst
Kjol
Väska
Kappa
Slipover
Grå kavaj
Stövel
Skjorta
Kavaj
Knytblus
Kappa
Väska
Klänning
Ankelboots
Sneakers
Jacka
Kappa
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Tröja
Pullover
Kofta
Kavaj
T-shirt
Cardigan
Basker
T-shirt
Klänning
Knytblus
Kavaj
Skjorta
Kofta
Kofta
Blus
T-shirt
Kappa
Linne
Kavaj
Klännning
Klänning
Klänning
Klänning
T-shirt
Pullover
Kjol
Väska
Väska
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klännning
Pullover
Linne
Kjol
Pullover
Kavaj
Kofta
Skjorta
Halsduk
Väska
Kofta
Klänning
Klänning
Kjol
örhängen
Väska
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
18   140
48   273
55   463
24   464
37   340

“Besked” från läkaren!?

Hej fina ni. Förra veckan skulle jag ha fått besked om mina provsvar från min läkare. Hon skulle ringa mig, det hade hon till och med skrivit i journalen (ja jag läser min journal ibland hehe). Men hon ringde aldrig så jag kontaktade min vårdcentral och bad att bli uppringd men ingen ringde Kontaktade dem igen och då sa dom att mina provsvar skickades hem till mig med brev förra måndagen. Men alltså, det har gått en och en halv vecka och jag har inte alls fått något brev hem så något har ju gått fel. Kan ha försvunnit på vägen men det borde dom väl förstå att jag inte fått det när kontaktar dom efter en och en halv vecka?

Suck. Får väl se om det kommer någon gång. Samtidigt kan man ju ana att det är positivt besked om de väljer att skicka svaren på post och inte känner att vi behöver diskutera något mer 🙂 Jag tycker att svensk sjukvård är hur bra som helst och vill verkligen inte klaga men ja, något är ju fel i kommunikationen här alltså.

Hoppas ni har en bra dag 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?