Tandlossningssjukdom đŸ˜±

Hej fina ni. SÄ imorse var jag hos tandlÀkaren för första gÄngen pÄ flera Är och jag var ju lite orolig för att mina tÀnder skulle vara i riktigt dÄligt skick. Fick en manlig tandlÀkare som var riktigt trevlig och kunnig. Han var rak men inte pÄ det hÀr gnÀlliga sÀttet. Han berÀttade mer om vad jag skulle göra för att förbÀttra kvalitén pÄ mina tÀnder Àn gnÀlla över vad jag gjort fel hittills. SÄdant gillar jag!

SÄ till domen dÄ. Han sa att mina tÀnder sÄg bra ut men att jag hade börjat utveckla en tandlossningssjukdom. Det lÀt ju sjukt allvarligt men jag förstod sedan att det heter sÄ nÀr man har tandsten. Det Àr sÄklart inte bra med tandsten men tandsten brukar jag ha lite sÄ jag tar inte jÀtteallvarligt pÄ det.

Dagen i övrigt har varit bra. Mycket möten och fix med GDPR-relaterade saker. KĂ€nns som att jag vĂ€ntar pĂ„ en massa samtal men fĂ„ hör av sig. Efter jobbet hann jag Ă€ta middag med Carl innan vi gick och trĂ€nade pĂ„ varsitt hĂ„ll. Jag gick faktiskt till gymmet idag och joggade och cyklade typ en timme totalt. Nu ska jag chilla lite i soffan innan lĂ€ggdags! Ha en underbar kvĂ€ll! ❀

Följ:
Share:

Kommentera