Tandlossningssjukdom ?

Hej fina ni. Så imorse var jag hos tandläkaren för första gången på flera år och jag var ju lite orolig för att mina tänder skulle vara i riktigt dåligt skick. Fick en manlig tandläkare som var riktigt trevlig och kunnig. Han var rak men inte på det här gnälliga sättet. Han berättade mer om vad jag skulle göra för att förbättra kvalitén på mina tänder än gnälla över vad jag gjort fel hittills. Sådant gillar jag!

Så till domen då. Han sa att mina tänder såg bra ut men att jag hade börjat utveckla en tandlossningssjukdom. Det lät ju sjukt allvarligt men jag förstod sedan att det heter så när man har tandsten. Det är såklart inte bra med tandsten men tandsten brukar jag ha lite så jag tar inte jätteallvarligt på det.

Dagen i övrigt har varit bra. Mycket möten och fix med GDPR-relaterade saker. Känns som att jag väntar på en massa samtal men få hör av sig. Efter jobbet hann jag äta middag med Carl innan vi gick och tränade på varsitt håll. Jag gick faktiskt till gymmet idag och joggade och cyklade typ en timme totalt. Nu ska jag chilla lite i soffan innan läggdags! Ha en underbar kväll! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera