0   24
12   147
25   231
28   293

Veckans planer och fix

God morgon fina ni. Det blev verkligen en massa festligheter den här helgen med födelsedagsfirande av vänner både fredag och lördag. Kul! Vi la oss ganska tidigt igår så jag känner mig utvilad. Redo för en ny vecka med en massa spännande och roliga saker.

Nu på morgonen blir det tandläkaren och det är verkligen dags för mig då det var längesedan jag var där sist. Jag har nog inte tandläkarskräck men har helt enkelt inte tagit tummen ur och bokat en tid förrän nu. En sak att bocka av från to do-listan. Annars blir den här veckan nog ganska intensiv på jobbet, med en massa fix inför vårt event nästa måndag. Ska även träffa min Anna som ska sköta redovisningen för mitt företag. En massa jobb blir det ?.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?