Våra planer denna lördag

God morgon fina ni. Ja klockan är typ tolv men vi har precis ätit frukost och är lite segstartade denna lördag. Igår kväll var vi i Köpenhamn för att fira Jenny som fyller 31 år idag. Det var en massa folk där, de flesta kände vi redan men några nya bekantskaper. Bästa mixen :). Det bjöds på en MASSA snittar / tapas och vin.

Jag brukar vara helt slut på fredagar och jag måste erkänna att det tog ett tag för mig att ladda om efter en lång jobbdag men sedan var vi några av de sista kvar på festen. Vi tog tåget hem och väl i Malmö köpte vi kebab som vi åt i köket innan vi la oss.

Dagens plan är att dona lite här hemma, ta en promenad och sedan ikväll ska vi på ännu en födelsedagsfest. Det är Natalie som firar sin 30-årsdag i Lund 🙂 Det ska bli roligt. Där kommer vi nog inte att känna så många men det är ju kul med nya bekantskaper!

Hoppas ni får en underbar lördag!

Följ:
Share:

Kommentera