Annons: Shoppa min stil

Väska
Slipover vit
T-shirt
Väska
Skjorta
Knytblus
Byxor
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Kofta
Blus
Kofta
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Byxor
Blus
Klänning
Klänning
Tröja
Skinnkjol
Väska
Cape
Kjol
Kavaj
Satinkjol
Skjorta
Grå kavaj
Klännning
Kjol
Väska
Kappa
Kappa
Kjol
Cardigan
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Väska
Kappa
Klänning
Väst
Kofta
Pullover
Kavaj
Linne
Cardigan
Skjorta
Blå knytblus
Basker
Väska
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Cape
Kofta
Kofta
Kjol
Skjorta
Blus
Väska
Plisserad kjol
Klänning
Grön klänning
Linne
Sneakers
Kofta
Kappa
Kofta
Slipover
Väska
Vit blus
Kavaj
Blus
Kofta
Kofta
T-shirt
Kjol
Sandaler
Kjol
Plisserad kjol
Ankelboots
T-shirt
Tröja
Tröja
Kavaj
Boots
Kavaj
Slipover
Klänning
Pullover
Kavaj
Knytblus
Väska
Kavaj
T-shirt
Pullover
Linne
Kofta
Kavaj
Klänning
Stickad klänning
Kofta
Topp
Klänning
Klänning
Linne med spets
Body
Klänning
Kappa
Väska
Kappa
Skjorta
Väska
Väska
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Bag
Blå klänning
Slingbacks
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Satinkjol
Klänning
Klännning
Manolo Blahnik
Jeans
Knytblus
Kofta
Kavaj
Byxor
Kjol
Pälsjacka
Väska
Kjol
Väska
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slipover
Stövel
Slipover
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Stickad klänning
T-shirt
Slacks
Klänning
Svarta jeans
Skjorta
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Klänning
Kappa
Skjorta
Klänning
Kjol
Kofta

Update om mitt företag

Hej fina ni. Just nu är det mycket som händer i mitt liv och jag har mycket jag funderar över. Men allt är liksom roligt så jag ska inte klaga. En glad nyhet är att mitt företag nu officiellt är godkänt och registrerat hos Skatteverket m.fl. De ringde faktiskt härom dagen och ställde lite frågor om min verksamhet, hur mycket jag förväntar att tjäna på den och lite annat. Nu är det alltså klart! Har redan bokat in ett möte med en kvinna som ska sköta min bokföring och redovisning. Kul!

Hade hoppats på att få en update från min läkare också men hon har fortfarande inte ringt. Får nog ringa till dem idag om mina provsvar inte ligger inne på 1177.

Så lite om helgens planer. Det blir faktiskt en massa festligheter för mig och Carl då två vänner fyller år och ska ha middag och fest. Ikväll ska vi till Köpenhamn och fira Jenny och imorgon till Lund och fira Natalie. Ska bli kul att träffas! ?

Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?