Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kappa
Klänning
Kavaj
Skjorta
Stövel
Klänning
Topp
Kappa
Kavaj
Kofta
Slipover
Väska
Väska
Väska
Kjol
T-shirt
Kavaj
Kappa
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
Knytblus
Kavaj
Kappa
Väska
Jeans
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Kavaj
Klänning
Body
Ankelboots
Knytblus
Cardigan
Grå kavaj
Kofta
Satinkjol
Kofta
Kofta
Basker
T-shirt
Skjorta
Kofta
Satinkjol
Kofta
Sandaler
Kofta
Pullover
Väska
Klänning
Slipover
Skjorta
Kjol
T-shirt
Halsduk
Klännning
Blå klänning
Väska
Väska
Klänning
Slipover
Klänning
Linne
T-shirt
Skjorta
Pälsjacka
Kofta
Klänning
Kavaj
Kavaj
Cape
Linne
Cardigan
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
Grön klänning
Väska
Väska
Slipover vit
Klänning
Kofta
Väst
Kofta
Kavaj
Kjol
Linne med spets
Kjol
Skjorta
Kavaj
Tyllkjol
Kostymbyxa
Klänning
Kavaj
Kofta
Byxor
Pullover
Slingbacks
Kofta
Slipover
Klänning
Kavaj
Kjol
Klänning
Blus
Rosa kostymbyxor
Pullover
Väska
Tröja
Plisserad kjol
Cape
Skinnkjol
Pullover
Tröja
T-shirt
T-shirt
Skjorta
Boots
Kavaj
Blus
Väska
Klänning
Klänning
Tröja
Knytblus
Kavaj
Kjol
Sneakers
Linne
Plisserad kjol
Kjol
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Klänning
Kappa
Klänning
Kappa
Väska
Klänning
T-shirt
Kavaj
Väska
Blus
Klänning
Kjol
Klännning
Vit blus
Byxor
Blå knytblus
Slacks
Blus
Bag
Skjorta
Byxor
Stickad klänning
Gucciskärp
Skjorta
Klänning
Väska
Klänning
Byxor
Klänning
Kjol
T-shirt
Svarta jeans
Kappa
Väska
Manolo Blahnik
Kofta
Kofta

Update om mitt företag

Hej fina ni. Just nu är det mycket som händer i mitt liv och jag har mycket jag funderar över. Men allt är liksom roligt så jag ska inte klaga. En glad nyhet är att mitt företag nu officiellt är godkänt och registrerat hos Skatteverket m.fl. De ringde faktiskt härom dagen och ställde lite frågor om min verksamhet, hur mycket jag förväntar att tjäna på den och lite annat. Nu är det alltså klart! Har redan bokat in ett möte med en kvinna som ska sköta min bokföring och redovisning. Kul!

Hade hoppats på att få en update från min läkare också men hon har fortfarande inte ringt. Får nog ringa till dem idag om mina provsvar inte ligger inne på 1177.

Så lite om helgens planer. Det blir faktiskt en massa festligheter för mig och Carl då två vänner fyller år och ska ha middag och fest. Ikväll ska vi till Köpenhamn och fira Jenny och imorgon till Lund och fira Natalie. Ska bli kul att träffas! ?

Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?