Annons: Shoppa min stil

Rosa kostymbyxor
Kavaj
Väst
Byxor
Väska
Kofta
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Kavaj
Pullover
Klänning
Skjorta
Linne
Slipover
Kavaj
Cardigan
Grå kavaj
Kofta
T-shirt
Bag
Vit blus
Kofta
Kappa
Kofta
Sneakers
Kavaj
Kjol
Kofta
Kjol
T-shirt
Blus
Skinnkjol
Klänning
Väska
Basker
Klänning
Skjorta
Knytblus
Kappa
Jeans
Skjorta
Skjorta
Kappa
Tröja
T-shirt
Pälsjacka
Linne
Satinkjol
Klänning
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Kappa
Linne
Ankelboots
Väska
T-shirt
Väska
Kavaj
Kofta
Kavaj
Pullover
Kappa
Väska
Klänning
Blus
Kjol
Väska
Väska
Kofta
Kofta
T-shirt
Kappa
Väska
Knytblus
Klännning
Slingbacks
Pullover
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Byxor
Skjorta
Kjol
Klännning
Kostymbyxa
Kavaj
Halsduk
Blus
Kavaj
Kavaj
Kjol
Väska
T-shirt
Byxor
Kavaj
Väska
Väska
Väska
Väska
Cape
Blus
Slacks
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Kavaj
T-shirt
Kofta
7   68
49   321
39   367
38   425
36   398

Update om mitt företag

Hej fina ni. Just nu är det mycket som händer i mitt liv och jag har mycket jag funderar över. Men allt är liksom roligt så jag ska inte klaga. En glad nyhet är att mitt företag nu officiellt är godkänt och registrerat hos Skatteverket m.fl. De ringde faktiskt härom dagen och ställde lite frågor om min verksamhet, hur mycket jag förväntar att tjäna på den och lite annat. Nu är det alltså klart! Har redan bokat in ett möte med en kvinna som ska sköta min bokföring och redovisning. Kul!

Hade hoppats på att få en update från min läkare också men hon har fortfarande inte ringt. Får nog ringa till dem idag om mina provsvar inte ligger inne på 1177.

Så lite om helgens planer. Det blir faktiskt en massa festligheter för mig och Carl då två vänner fyller år och ska ha middag och fest. Ikväll ska vi till Köpenhamn och fira Jenny och imorgon till Lund och fira Natalie. Ska bli kul att träffas! ?

Foto: Anna Matkovich

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?