Update om mitt företag

Hej fina ni. Just nu är det mycket som händer i mitt liv och jag har mycket jag funderar över. Men allt är liksom roligt så jag ska inte klaga. En glad nyhet är att mitt företag nu officiellt är godkänt och registrerat hos Skatteverket m.fl. De ringde faktiskt härom dagen och ställde lite frågor om min verksamhet, hur mycket jag förväntar att tjäna på den och lite annat. Nu är det alltså klart! Har redan bokat in ett möte med en kvinna som ska sköta min bokföring och redovisning. Kul!

Hade hoppats på att få en update från min läkare också men hon har fortfarande inte ringt. Får nog ringa till dem idag om mina provsvar inte ligger inne på 1177.

Så lite om helgens planer. Det blir faktiskt en massa festligheter för mig och Carl då två vänner fyller år och ska ha middag och fest. Ikväll ska vi till Köpenhamn och fira Jenny och imorgon till Lund och fira Natalie. Ska bli kul att träffas! ?

Foto: Anna Matkovich

Följ:
Share:

Kommentera