Annons: Shoppa min stil

Kofta
Kavaj
Kavaj
Pälsjacka
Linne
Byxor
Kofta
Jacka
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Bag
Klänning
Klänning
Vit blus
Knytblus
Cape
Cardigan
Väska
T-shirt
Klännning
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Kappa
Tröja
Linne
Stickad klänning
Väska
Blus
Kostymbyxa
Klänning
Klänning
Klänning
Klänning
Skjorta
Väska
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Väst
Skjorta
Väska
Knytblus
Klänning
Byxor
T-shirt
Klännning
Knytblus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Väska
T-shirt
Pullover
Slipover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Klänning
Kappa
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
T-shirt
Pullover
Blus
Kjol
Halsduk
Kavaj
Klänning
Kofta
Blus
Klänning
Väska
Pullover
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Slacks
Väska
Kappa
Kavaj
Byxor
Kofta
Slingbacks
Kofta
Kofta
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kjol
Kjol
T-shirt
Kofta
Skjortklänning
Basker
T-shirt
T-shirt
Väska
Väska
Kavaj
Tröja
Väska
Väska
Blus
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Linne
Pullover
Väska
Kappa
Kofta
Jeans
Kofta
Väska
Sneakers
Ankelboots
7   63
35   335
45   426
40   400
46   447

Las Moras Love Cabernet Sauvignon

Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er, fredag och allt! Finns ju inget bättre än fredagskänslan egentligen. Och vad passar inte bättre en fredag än ett glas riktigt gott rött vin? Jag fick ett pressutskick i form av en vinflaska med vinet Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon. Det är ett fylligt vin med hög koncentration av tanniner och resveratrol som båda sägs vara kärleksförhöjare så därav namnet.

Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon är gjord på 100% cabernet sauvignon-druvor från Finca Las Moras vingårdar i staden San Juan i Argentina. Druvorna har man plockat för hand och mer än hälften av druvorna har lagrats på amerikanska och franska ekfat i nio månader.

Ni vet ju att jag älskar rött vin och att avnjuta ett eller par glas rött vin till mat eller snacks. Jag skulle verkligen vilja lära mig mer om vin, särskilt rött vin, med dofter och smaker och hur man bäst matchar med olika maträtter. Jag och Carl provade detta röda vinet Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon för ett par helger sedan och jag tyckte att det var mycket gott!

Vi drack det både till förrätt med snacks i form av ost, marmelad och chark, samt till huvudrätten med vilt kött. Jag tycker att det passar utmärkt både till vilt och tapas som de vi åt. Perfekt för mysiga middagar med nära och kära. Så till själva smaken då på vinet Las Moras LOVE Cabernet Sauvignon. Jag är ju ingen vinexpert men jag kände att det smakade svarta vinbär och andra mörka bär. Jag kände även vanilj, särskilt efter några klunkar så kom smaken fram tydligt.

Jag känner att det här vinet passar perfekt till trevliga middagar, kanske särskilt till höst och vinter med lite mörkare och mysigare middagar och andra festligheter inomhus.

Ha en fortsatt fin fredag fina ni! 🙂

 

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?