Annons: Shoppa min stil

Boots
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Skjorta
Klänning
T-shirt
Tröja
Satinkjol
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Väst
Väska
Kjol
Skjorta
Kavaj
Klänning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Kappa
Knytblus
Kofta
Kjol
Kavaj
Pälsjacka
Grå kavaj
T-shirt
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Väska
Klänning
Skinnkjol
Vit blus
Kappa
Cape
Slipover
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Klänning
Kjol
Byxor
Kofta
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väska
Blus
Byxor
Kjol
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Stövel
Kappa
Väska
Halsduk
Klänning
Väska
Blus
Kavaj
Linne
Jacka
Väska
Kappa
Skjorta
Kavaj
Kavaj
Kofta
Kavaj
T-shirt
Sneakers
Knytblus
Halsduk
örhängen
Tröja
Väska
Byxor
Väska
Klänning
T-shirt
Klänning
Klänning
T-shirt
Basker
Jeans
Klännning
Kavaj
Kappa
Linne
Blus
Kofta
Pullover
Kofta
Väska
Stickad klänning
Kappa
Klänning
Kofta
Klänning
Blus
Väska
Kostymbyxa
Linne
Bag
Kavaj
Kappa
Knytblus
Skjorta
Väska
Klänning
Kjol
Väska
Klänning
Skjorta
Kofta
Kofta
Skjortklänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Kofta
Slacks
Pullover
Slingbacks
Klänning
Väska
Klänning
Klännning
Väska
Klänning
Jacka
Kofta
Cardigan
Pullover
Klänning
Byxor
31   223
41   373
41   465
44   477
50   394

Något har jag brist på

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er! Kände mig så trött när jag klev upp imorse men efter en dusch piggnade jag till. Carl hann dricka kaffe med mig nu på morgonen igen, mysigt! Han spelade ju första matchen med sitt Korpenlag igår, han stod i mål och de vann! Så kul. Måste gå och titta någon dag ?.

Jag själv passade på att jobba någon timme men jag var faktiskt riktigt trött så det blev mycket tid i soffan. Idag tror och hoppas jag att min läkare ringer och ger mig besked. Kanske behöver öka medicinen ytterligare? Eller om allt ser bra ut kan det kanske vara järnbrist? Äter inte så mycket rött kött längre och har dålig koll på vad som innehåller järn utöver det. Något har jag brist på, det känner jag.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?