Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Cardigan
Väska
T-shirt
Kavaj
Klänning
Skjorta
Kavaj
Klänning
Byxor
Klänning
Linne
Kappa
Gucciskärp
Kofta
Kostymbyxa
Klännning
Väska
Kofta
Kofta
Väska
Kofta
Skjorta
Klänning
T-shirt
Stickad klänning
Basker
Knytblus
Svarta jeans
Klänning
Kjol
Kofta
Väst
Skjorta
Kavaj
Satinkjol
T-shirt
Väska
Klänning
Slacks
Kavaj
Slipover
Knytblus
Väska
Kofta
Cape
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Kappa
Kjol
Jeans
Kavaj
Väska
Cape
Väska
Skjorta
Skjorta
Blus
Kappa
T-shirt
Klänning
Slingbacks
Slipover
Kjol
T-shirt
Klänning
Pullover
Kappa
T-shirt
Väska
Kofta
T-shirt
Ankelboots
Klänning
Skjorta
Väska
Boots
Klänning
Kjol
T-shirt
Skjorta
Kappa
Klänning
Plisserad kjol
Skjorta
Halsduk
Tröja
Manolo Blahnik
Kjol
Kavaj
Klänning
Sandaler
Satinkjol
Kavaj
Blå klänning
Skinnkjol
Byxor
Grön klänning
Body
Cardigan
Kavaj
Sneakers
Linne med spets
Stövel
Väska
Kofta
Väska
Linne
Blus
Blus
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Slipover
Kjol
Väska
Kappa
Kofta
Klänning
Blå knytblus
Kofta
Klänning
T-shirt
Kjol
Tröja
Väska
Topp
Kofta
Skjortklänning
Klänning
Kavaj
Pullover
Knytblus
Väska
Klänning
Klänning
Linne
Kofta
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Klänning
Kjol
Klännning
Kavaj
Bag
Pälsjacka
Klänning
Blus
Kavaj
Vit blus
Kofta
Kavaj
Tröja
Kappa
Stickad klänning
Byxor
Pullover
Slipover vit
Väska
Pullover
Väska
Kavaj
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Slipover

Något har jag brist på

Hej fina ni. Hoppas allt är bra med er! Kände mig så trött när jag klev upp imorse men efter en dusch piggnade jag till. Carl hann dricka kaffe med mig nu på morgonen igen, mysigt! Han spelade ju första matchen med sitt Korpenlag igår, han stod i mål och de vann! Så kul. Måste gå och titta någon dag ?.

Jag själv passade på att jobba någon timme men jag var faktiskt riktigt trött så det blev mycket tid i soffan. Idag tror och hoppas jag att min läkare ringer och ger mig besked. Kanske behöver öka medicinen ytterligare? Eller om allt ser bra ut kan det kanske vara järnbrist? Äter inte så mycket rött kött längre och har dålig koll på vad som innehåller järn utöver det. Något har jag brist på, det känner jag.

Ha en underbar dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?