Mode i romantisk stil hos Evy Alfrida

Hej fina ni. Hoppas att allt är bra med er och att ni fått en bra start på dagen denna torsdag.  Idag tänkte jag tipsa om en ny webbutik som officiellt lanseras nu på måndag! Den heter Evy Alfrida och erbjuder en massa mode i romantisk stil som fina kläder och accessoarer. De som har startat den känner några släktingar till mig så det känns extra kul att berätta om dem därför. Ni hittar butiken på denna länk: Evy Alfrida.

Så lite mer om webbutiken Evy Alfrida då. Det är ett svenskt varumärke och webbutik där man hittar en massa fina klänningar, sjalar, cardigans och en massa annat mode i romantisk stil för både kvinnor och flickor. Alla kläder och accessoarer har en unik design och kommer endast att säljas i deras egen webbutik. Förutom att deras produkter är fina känns det även bra att grundarna har full koll på att de är producerade av människor under bra arbetsvillkor. I modevärlden märker man även att allt fler konsumenter gör medvetna inköp och tänker mer veganskt och Evy Alfrida tar även hänsyn till djurens rättigheter och säljer inga produkter av läder eller päls.

Jag har ju till vardags lite av en business look med mycket svart, vitt och beige men till sommaren gillar jag klänningar med spets och accessoarer i mer pastellfärger som ljusrosa. Jag har såklart redan spanat in utbudet i webbutiken Evy Alfrida och hittat några stora favoriter som är en jättefin kappa, en väska och en cardigan. Hitta dina egna favoriter i webbutiken Evy Alfrida. Dagens tips 🙂


Älskar denna kappa i färgen Champagne Pink. Ljusrosa kappa är ju så snyggt! 

 


En fin vit cardigan med volanger i färgen light vanilla. Perfekt för sommarkvällar!

 


En fin väska i ljusare färg som skulle passa till de flesta outfits 🙂

 

Följ:
Share:

Kommentera