Överraskning och kaos

Hej fina ni. Alltså jag känner mig HELT slut just nu. Har egentligen känt mig trött hela dagen och var även säker på att det var torsdag imorse och gick till ett seminarium som inte alls var idag utan imorgon. Kaos!

Jag väntade ju även samtal från läkaren och en annan idag men ingen av dom ringde. Trist när det blir så. Vill verkligen veta mina provsvar för att bli lugnare liksom. Hoppas att de blivit bättre efter ökad Levaxindos så jag kan släppa det och inte behöva springa och ta prover varje månad ?. Hoppas hon ringer imorgon!

Sedan här hemma blev det också lite kaos när vi lagade mat och krossade både glas och tallrik. Vi är båda kanske lite uppe i varv nu…

Även om de som skulle ringt mig idag fick jag ett annat samtal med besked som var en glad överraskning! Det berättar jag mer om imorgon. Inget jättenytt för er kanske men en update kan man säga ?.

Trevlig kväll!

Följ:
Share:

Kommentera