Annons: Shoppa min stil

Klänning
T-shirt
Byxor
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Kofta
Blus
Väska
Kappa
Byxor
Kofta
Boots
Väska
Linne
Kavaj
Knytblus
T-shirt
Väska
Klänning
Klänning
Pullover
Kjol
Tröja
Väska
Jeans
Blus
Jacka
Väska
Tröja
Kavaj
Väska
Kavaj
Kavaj
Väska
Kavaj
Slipover
Pullover
Kofta
Stövel
Klänning
Jacka
Basker
T-shirt
Väska
Cape
Skjorta
Klänning
Klänning
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Grå kavaj
T-shirt
Byxor
Kofta
Blus
Väska
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Kofta
T-shirt
Kappa
Kjol
Blus
Linne
Kofta
Ankelboots
Kofta
Kofta
Klänning
Klänning
Sneakers
örhängen
Pullover
Skjorta
Knytblus
Kavaj
Satinkjol
Kappa
Klänning
Kjol
Väska
Slacks
Kofta
Kostymbyxa
Kavaj
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Halsduk
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Halsduk
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Kofta
Skjorta
Klänning
Väska
Kappa
Kjol
Skjorta
Linne
Pälsjacka
Byxor
Väska
Bag
Skjorta
Väst
Klänning
Rosa kostymbyxor
Väska
Klänning
Skjortklänning
Klännning
Stickad klänning
Väska
Väska
Tröja
Kavaj
Slingbacks
Kjol
Vit blus
Kappa
Skjorta
Pullover
Kappa
Klänning
Klännning
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Knytblus
Skinnkjol
Cardigan
15   159
41   335
49   370
55   505
24   465

Hoppas jag kan lära mig något

Hej fina ni. Nu på morgonen ska jag på ett frukostseminarium hos en SEO-byrå. Hoppas jag kan lära mig något. Det här med att hela tiden hålla sig uppdaterad med seminarier och artiklar / böcker är viktigt i min bransch och jag önskar att man hade mer tid till det men oftast är det andra deadlines som prioriteras.

Jag och Carl brukar ha date night på onsdagar men denna onsdag har Carl premiärmatch med sitt Korpen fotbollslag så vi får ta det imorgon istället. Lite flexibel får man ju vara ?. Måste faktiskt ändå jobba lite ikväll med bloggen så egentligen passar det bra. Carl hann faktiskt dricka kaffe med mig typ fem minuter denna morgon och jag blir alltid jätteglad då?.

En annan sak som händer idag är att min läkare ska ringa och ge besked om mina prover som jag tog för ett par veckor sedan. Hoppas hoppas det ser bättre ut nu. Uppdaterar er senare..

Ha en fin dag! ❤️

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?