Annons: Shoppa min stil

Klänning
Knytblus
Body
Kofta
Knytblus
Byxor
Kavaj
Väska
Klänning
Väska
Väska
Slipover
Kostymbyxa
T-shirt
Skjorta
Klänning
Klänning
Vit blus
Väska
Klänning
Boots
Kofta
Kavaj
Pullover
Tröja
Halsduk
Blus
Skjortklänning
Väska
Kjol
T-shirt
Väska
Sneakers
Kappa
Kappa
Kappa
Kjol
Kavaj
Cape
Pälsjacka
Linne med spets
Stövel
Byxor
Kofta
Kofta
Kappa
T-shirt
Kavaj
Gucciskärp
Klänning
Kofta
Slipover
Manolo Blahnik
Plisserad kjol
Kavaj
Kjol
Kjol
Pullover
Klänning
Kofta
Stickad klänning
Kappa
Kofta
T-shirt
Grå kavaj
Klänning
Topp
Basker
Väska
Skjorta
Stickad klänning
Kjol
T-shirt
T-shirt
Kofta
T-shirt
Slipover vit
Pullover
Skjorta
Klänning
T-shirt
Tröja
Kavaj
Väst
Svarta jeans
Cape
Pullover
Kjol
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Tröja
Sandaler
Blus
Klänning
Väska
Väska
Kavaj
Klänning
Jeans
Klänning
Väska
Skjorta
Kavaj
Väska
T-shirt
Väska
Klänning
Kjol
Slacks
Satinkjol
Väska
Knytblus
Slipover
Kavaj
Kofta
Klännning
Kavaj
Satinkjol
Blå klänning
Klänning
Blå knytblus
Kavaj
Plisserad kjol
Linne
Ankelboots
Cardigan
T-shirt
Skjorta
Skjorta
Linne
Kofta
Kjol
Kofta
Bag
Blus
Blus
Kofta
Kofta
Väska
Kavaj
Klänning
Klänning
Grön klänning
Kappa
Kofta
Kofta
Klänning
Väska
Slingbacks
Kappa
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Linne
Skjorta
Klänning
Skjorta
Väska
Klänning
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Cardigan
Kavaj
Klänning
Slipover
Byxor

Mysigt ändå! ❤️

Hej fina ni. Idag har det verkligen varit fullt upp men ikväll har jag tagit det lugnt så jag känner mig inte stressad längre ?. Mötte upp Carl efter jobbet och så gick vi och handlade tillsammans. Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt! Passade även på att hämta ut några paket. Tre nya plagg som jag köpt billigt på Tradera. Bland annat en rosa kavaj från HM som jag spanat på i butik och som jag nu fick second hand, knappt använd, för en femtiolapp ??. Visar upp vid tillfälle 🙂

Sedan åt vi lite middag innan vi stack iväg på varsitt håll. Carl skulle spela padel OCH volleyboll (så sportig!! ?) och jag gick en promenad. Eller pokenad rättare sagt. Har startat PokemonGo appen så nu är jag ute och fångar pokemons igen haha.

Nu kikar jag på Robinson och sedan ska jag nog sova faktiskt. Carl kommer hem vid elva. God natt fina ni!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?