Mysigt ändå! ❤️

Hej fina ni. Idag har det verkligen varit fullt upp men ikväll har jag tagit det lugnt så jag känner mig inte stressad längre ?. Mötte upp Carl efter jobbet och så gick vi och handlade tillsammans. Jag tycker faktiskt att det är lite mysigt! Passade även på att hämta ut några paket. Tre nya plagg som jag köpt billigt på Tradera. Bland annat en rosa kavaj från HM som jag spanat på i butik och som jag nu fick second hand, knappt använd, för en femtiolapp ??. Visar upp vid tillfälle 🙂

Sedan åt vi lite middag innan vi stack iväg på varsitt håll. Carl skulle spela padel OCH volleyboll (så sportig!! ?) och jag gick en promenad. Eller pokenad rättare sagt. Har startat PokemonGo appen så nu är jag ute och fångar pokemons igen haha.

Nu kikar jag på Robinson och sedan ska jag nog sova faktiskt. Carl kommer hem vid elva. God natt fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera