Barcelona – dag 1 sammanfattning

Hej fina ni. Nu är vi hemma från Barcelona och jag tänkte försöka sammanfatta helgen i lite olika blogginlägg! ? Det var lite skönt att inte blogga lika mycket när jag var där. Jag och Carl firade ju ändå tio år tillsammans så det blev fokus på att umgås.

Jag tänkte sammanfatta fredagen då jag i te har tid för mer just nu. Vi kom fram sent på torsdagen och sov ut på fredag morgon. Åt hotellfrukost på vårt hotell NH Sants Barcelona och där fanns det även cava på buffébordet. Fredagen var finaste dagen vädermässigt och vi höll oss utomhus rätt mycket. Vi insåg att det mesta skulle vara stängt på söndagen så vi valde stan och shopping på fredagen. Jag köpte en regnkappa på Zara och två pullovers från Uniqlo. Det verkligen kryllade av Zara och Mango-butiker i stan.

Gick även in på ett par lyxigare butiker som Chanel men köpte inget utan drömde mest. Vi åt lunch på en tapasrestaurang och fick in flera goda tapas. Sedan tittade solen fram och vi satte oss på en uteservering. Där fick vi verkligen vår-känslor! Vi skippade att åka hem innan middag och då hamnade vi en riktigt mysig och liten restaurang som hade bra recensioner på TripAdvisor. Vi gick även vidare en sväng sedan och tog en drink.

På lördagen firade vi tio år tillsammans men det skriver jag om lite senare! ❤️ Några bilder från fredagen nedan 🙂 Ha en underbar dag!

Följ:
Share:

Kommentera