Framme i Barcelona!

Hej fina ni. Efter lite förseningar kom vi äntligen fram till Barcelona inatt vid ettiden. Jag var helt galet trött så väl på hotellet slocknade jag direkt. Vi vaknade av oss själva vid tio imorse, en halvtimme innan hotellfrukosten stängde, så vi satte fart direkt.

Vi bor på ett hotell som heter NH Sants här i Barcelona. Det tar tio minuter med metron in till city och en halvtimme att promenera. Hotellfrukosten var riktigt bra men när det kommer till frukost är jag lite petig. Det måste vara rätt sorts yoghurt, glutenfritt bröd med mera. Gick loss på charken! ? Ett plus till Carl som vågade fråga om att öppna cavan på buffébordet. Gott! Vi var sist kvar på frukosten och när vi gick smällde dom igen dörren hehe. Hmm..

Ser fram emot att utforska Barcelona idag. Många har tipsat om sådana där Hop on- hop off bussar så det kan nog bli en sådan deal. Idag är finaste dagen enligt väderapparna så vi tänkte hålla oss utomhus då mycket som möjligt. Ha en fin dag! ❤️

Följ:
Share:

Kommentera