Koppla bort sociala medier

Hej finingar. Precis som jag önskade är det här faktiskt en produktiv dag. Jag har fått en massa gjort på jobbet! ? Nu är jag hemma på lunch och äter och packar innan nästa möte som börjar klockan ett. Jag hoppas verkligen att jag har kommit ihåg allt viktigt. Kontokort, legitimation, bra skor, smink, telefon.. det kommer man långt med va? Något jag glömt?

Uppdaterar kanske senare idag/ikväll om det blir väntetid på flygplatsen eller så. Annars kommer jag nog att koppla bort sociala medier lite i helgen. Någon update per dag kanske :). Fokus på att fira min och Carls tioårsdag ?

Följ:
Share:

3 Kommentarer

 1. Nellan
  5 april, 2018 / 12:23

  Glöm inte passet! Hur lång är Carl? Han ser ut att vara en bra bit längre än dig ?. Ha en bra resa nu i Barcelona ?.

  • Maria
   5 april, 2018 / 12:35

   Tack packade just ner!:) Klarar man sig inte på vanligt leg? Carl är 195 cm och jag 160 ?

 2. Nellan
  5 april, 2018 / 14:55

  Jag skulle packa ner passet ändå, just in case. Jag tycker det kan skilja från flygplats till flygplats i Europa om dom vill se pass eller inte. Min sambo är oxå 195 cm lång. Och jag 171 cm. Det är snyggt med långa killar. ?

Kommentera