Annons: Shoppa min stil

Kavaj
T-shirt
Kjol
Klänning
Boots
Cape
Kofta
Kappa
Kavaj
Slacks
Skjorta
Kavaj
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Slingbacks
Skjorta
Klänning
Tröja
Kjol
Kjol
Kjol
Klännning
Klänning
Cardigan
Kjol
Väska
Pullover
Byxor
T-shirt
Kappa
Byxor
Kjol
Klänning
Skjorta
Kofta
T-shirt
Klänning
Skjorta
Pullover
Vit blus
T-shirt
Väska
Blus
T-shirt
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Jacka
Kavaj
Kappa
Klänning
Linne
Skjorta
Slipover
T-shirt
Kappa
Satinkjol
Pullover
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Pälsjacka
Blus
Blus
Byxor
Kofta
Kavaj
Linne
Kofta
Kostymbyxa
Väska
Jeans
Klänning
Kofta
Byxor
Kavaj
Skjorta
Klänning
Klänning
Klänning
Väska
Kappa
Klänning
Klänning
Klänning
Kofta
Skinnkjol
Knytblus
Väska
Väska
Väska
Halsduk
Stövel
Väska
Kofta
Väska
Tröja
Kofta
Knytblus
Sneakers
Stickad klänning
Bag
Kavaj
T-shirt
Kavaj
Klänning
Väska
Knytblus
Grå kavaj
Basker
Linne
Väska
Klänning
Skjorta
Kavaj
Kofta
Kavaj
Jacka
Kavaj
Väska
Skjorta
Pullover
Kavaj
Kofta
Kappa
Ankelboots
Kofta
Väska
Skjortklänning
Väska
Väst
Väska
Kofta
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Väska
Tröja
Rosa kostymbyxor
Blus
Halsduk
Kofta
örhängen
Kofta
Klännning
39   329
43   406
49   377
55   510
24   470

Koppla bort sociala medier

Hej finingar. Precis som jag önskade är det här faktiskt en produktiv dag. Jag har fått en massa gjort på jobbet! ? Nu är jag hemma på lunch och äter och packar innan nästa möte som börjar klockan ett. Jag hoppas verkligen att jag har kommit ihåg allt viktigt. Kontokort, legitimation, bra skor, smink, telefon.. det kommer man långt med va? Något jag glömt?

Uppdaterar kanske senare idag/ikväll om det blir väntetid på flygplatsen eller så. Annars kommer jag nog att koppla bort sociala medier lite i helgen. Någon update per dag kanske :). Fokus på att fira min och Carls tioårsdag ?

Följ:
Dela

3 Kommentarer

 1. Nellan
  5 april, 2018 / 12:23

  Glöm inte passet! Hur lång är Carl? Han ser ut att vara en bra bit längre än dig ?. Ha en bra resa nu i Barcelona ?.

  • Maria
   5 april, 2018 / 12:35

   Tack packade just ner!:) Klarar man sig inte på vanligt leg? Carl är 195 cm och jag 160 ?

 2. Nellan
  5 april, 2018 / 14:55

  Jag skulle packa ner passet ändå, just in case. Jag tycker det kan skilja från flygplats till flygplats i Europa om dom vill se pass eller inte. Min sambo är oxå 195 cm lång. Och jag 171 cm. Det är snyggt med långa killar. ?

Kommentera


Söker du efter något?