Förberedelser till Barcelona

God morgon finingar. Ikväll bär det av till Barcelona och det ska verkligen bli så härligt att komma iväg! Jag ska jobba en hel arbetsdag först och jag har faktiskt sjukt mycket att göra så jag hoppas att jag kan vara produktiv idag.

Igår kväll hade ju jag och Carl vår onsdagsdate och vi åt tacos. Blev ju även en del packning och andra förberedelser inför resan men en mysig kväll! Jag har alltid varit en tidspessimist som alltid är i tid och alltid börjar packa minst en vecka innan en resa. De senaste åren har jag gått mer åt att vara tidsoptimist för att jag försöker klämma in lite mer än det finns tid till helt enkelt.

En sak jag förberedde igår var i alla fall skor! Jag köpte ett par sneakers så jag ska orka gå mycket i Barcelona. Ett par svarta och vita Nike. Ni får se dom senare. Nu kaffe! Nedan en bild på mig i en topp från Ivyrevel. Med koden BUSCK20 får ni 20% rabatt!

Följ:
Share:

Kommentera