JAG ÄR BLOND!

Hej finingar. Igår var jag hos min älskade frisör Laila på bästa Xperience Lailas Luxury Salon och jag var lite skeptisk när hon sa att ville göra mig blond men jag blev riktigt nöjd! Jag har j varit blond tidigare i livet men då mer gulblond. Nu har jag lite kallare blonda slingor i mitt hår. Ovant såklart men jag kommer nog att vänja mig snabbt ?. Så duktig hon är Laila! Efter första färgningen var slingorna helt gula men efter nyansering blev de kallare i färgen och jättefina.

Jag kom till Xperienxe Lailas Luxury Salon vid femtiden och var inte hemma förrän vid halv tio typ! Så läng tid tog det att fixa slingor i mitt hår. Laila kunde även se att mitt hår blivit tjockare och fått bättre kvalitet sedan första gången jag var där ?. Så kul! Laila bjöd i vanlig ordning på en massa gott fika och vid sjutiden när jag satt och pillade med telefonen kommer Laila in med en tallrik mat. Snacka om bästa servicen utöver det vanliga. Så mycket mer än det lilla extra liksom! ❤️

Laila lärde mig som vanligt en massa om hår och hårvård. Så underbart med människor som är så passionerade i sina yrken och kan så mycket. Vill ni ha en riktig frisörUPPLEVELSE rekommenderar jag verkligen er att besöka Xperience Lailas Luxury Salon. Nu när jag väl varit där några gånger skulle jag aldrig kunna tänka mig att gå någon annanstans ?.

Ha nu en fin dag!

Följ:
Share:

Kommentera