Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Kavaj
Cardigan
Kavaj
Klänning
Kofta
Plisserad kjol
Manolo Blahnik
Knytblus
Kofta
Blå klänning
Klänning
Klännning
Byxor
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Kofta
T-shirt
Väska
Kappa
Väska
Väska
Skjorta
Linne
Byxor
Linne
Pullover
Kofta
Väska
Klänning
Slacks
Kofta
Väska
Kappa
T-shirt
Slipover
Klänning
Blus
Kjol
T-shirt
Skjorta
Knytblus
Klänning
T-shirt
T-shirt
Boots
Kavaj
Väska
Väska
Plisserad kjol
Väska
Kofta
Slipover
Skjortklänning
Väska
Klänning
Kjol
Tröja
Basker
Kappa
Blå knytblus
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Jeans
Väska
Kjol
Klännning
Kofta
Kjol
Skjorta
Sandaler
Klänning
Sneakers
Kjol
Cardigan
Vit blus
Kjol
Kjol
Kofta
Kofta
Kappa
Tröja
Kavaj
Topp
T-shirt
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
Slipover vit
Skjorta
Klänning
T-shirt
Knytblus
Klänning
Väska
Kjol
Pälsjacka
Blus
Satinkjol
Body
Kofta
Klänning
Cape
T-shirt
Väska
T-shirt
Väska
Grön klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Blus
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Kjol
Klänning
Klänning
Klänning
Bag
Grå kavaj
Cape
Kavaj
Kostymbyxa
Stickad klänning
Kappa
Väska
Byxor
Kavaj
Kappa
Skjorta
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Blus
Skjorta
Klänning
Skjorta
Pullover
Linne med spets
Svarta jeans
Slingbacks
Ankelboots
Stövel
Kavaj
Tröja
Kofta
Halsduk
Linne
Kofta
Väst
Stickad klänning
Gucciskärp
Satinkjol
Pullover
Klänning
Slipover
Kavaj
Pullover
Slipover

JAG ÄR BLOND!

Hej finingar. Igår var jag hos min älskade frisör Laila på bästa Xperience Lailas Luxury Salon och jag var lite skeptisk när hon sa att ville göra mig blond men jag blev riktigt nöjd! Jag har j varit blond tidigare i livet men då mer gulblond. Nu har jag lite kallare blonda slingor i mitt hår. Ovant såklart men jag kommer nog att vänja mig snabbt ?. Så duktig hon är Laila! Efter första färgningen var slingorna helt gula men efter nyansering blev de kallare i färgen och jättefina.

Jag kom till Xperienxe Lailas Luxury Salon vid femtiden och var inte hemma förrän vid halv tio typ! Så läng tid tog det att fixa slingor i mitt hår. Laila kunde även se att mitt hår blivit tjockare och fått bättre kvalitet sedan första gången jag var där ?. Så kul! Laila bjöd i vanlig ordning på en massa gott fika och vid sjutiden när jag satt och pillade med telefonen kommer Laila in med en tallrik mat. Snacka om bästa servicen utöver det vanliga. Så mycket mer än det lilla extra liksom! ❤️

Laila lärde mig som vanligt en massa om hår och hårvård. Så underbart med människor som är så passionerade i sina yrken och kan så mycket. Vill ni ha en riktig frisörUPPLEVELSE rekommenderar jag verkligen er att besöka Xperience Lailas Luxury Salon. Nu när jag väl varit där några gånger skulle jag aldrig kunna tänka mig att gå någon annanstans ?.

Ha nu en fin dag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?