Annons: Shoppa min stil

Klännning
Pullover
Cape
T-shirt
Tröja
Kappa
Väska
T-shirt
T-shirt
T-shirt
Rosa kostymbyxor
Halsduk
Byxor
Väska
Klänning
Kavaj
Ankelboots
Kavaj
Klänning
Byxor
Kjol
Pullover
Väska
Väska
Kavaj
Basker
Jeans
Kavaj
Klänning
Satinkjol
Kofta
Grå kavaj
Väska
T-shirt
Kappa
Kavaj
Väska
Kavaj
Blus
Linne
Kavaj
Pullover
Knytblus
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Slingbacks
Klänning
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Kappa
Kofta
Kofta
Väst
Kofta
Cardigan
Klänning
Skjorta
Kofta
Byxor
Väska
Kjol
Kappa
Kavaj
Blus
Knytblus
Kappa
Linne
Klänning
Klänning
Kofta
Vit blus
Skjorta
Skinnkjol
Skjorta
Skjorta
Väska
Kjol
Linne
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Klänning
Pälsjacka
Väska
Bag
Klännning
Väska
Kavaj
Kostymbyxa
Blus
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Pullover
Kavaj
Slacks
Knytblus
Väska
Väska
Kjol
Väska
Blus
Klänning
T-shirt
Skjorta
Väska
Sneakers
Kofta
Väska
Slipover
6   60
49   317
39   364
38   425
36   398

Ska jag bli blond?

Hej fina ni. Den här dagen har jag verkligen haft fullt upp och jobbat effektivt. Tyvärr går det inte lika snabbt som man vill. Jobbade in en halvtimme på lunchen och gick en kvart tidigare då jag hade tid hos min frisör. Jag kom hit strax innan fem och sitter nu med hårfärg som verkar på mitt hår. Min frisör tyckte att jag skulle gå åt blont så ni får se resultat senare. Jag får se resultatet inom en halvtimme. To be continued ?.

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?