Annons: Shoppa min stil

Väska
Klänning
Kjol
Cape
Klänning
T-shirt
Klänning
Slacks
Linne
Klänning
Kofta
Klänning
Gucciskärp
Väska
Skjorta
T-shirt
Väska
Blå klänning
Cardigan
Knytblus
Tröja
Topp
Väska
Kofta
Väska
Pullover
Ankelboots
Stövel
Boots
Klännning
Linne
Satinkjol
Klänning
Kofta
Kappa
Klänning
Byxor
Kavaj
Kjol
Kavaj
Cape
Väska
T-shirt
Skjortklänning
Kavaj
Kofta
Kjol
Knytblus
Linne med spets
Kjol
Rosa kostymbyxor
Kavaj
T-shirt
Svarta jeans
Skinnkjol
Satinkjol
Halsduk
Slipover
Väska
Byxor
Plisserad kjol
Kavaj
Blus
Kofta
Kappa
Väska
Kofta
Linne
Klänning
Skjorta
Klänning
Skjorta
Kofta
Sneakers
Kavaj
Body
Väska
T-shirt
Kavaj
Kjol
Väska
Byxor
Kappa
Stickad klänning
Kavaj
Kappa
Tyllkjol
Väska
Pullover
Klänning
Blus
T-shirt
Väska
T-shirt
Kavaj
Skjorta
Klänning
Vit blus
Kappa
Kavaj
Kjol
Klänning
Väska
Slipover
T-shirt
Klänning
Grå kavaj
Jeans
Klänning
Kjol
Skjorta
Kofta
Kavaj
Basker
Kavaj
Slipover
Byxor
Skjorta
Slingbacks
Väska
Slipover
Väska
Skjorta
Blus
Blå knytblus
Klännning
Blus
Cardigan
Klänning
Plisserad kjol
Kofta
Klänning
Väska
Kofta
Klänning
Kappa
Väska
Kofta
Tröja
Klänning
Kofta
Väst
Kofta
Kavaj
Kavaj
Klänning
Kjol
Pullover
Slipover vit
Kjol
Bag
Knytblus
Klänning
Klänning
Skjorta
Kavaj
Pälsjacka
Klänning
Kostymbyxa
Klänning
Skjorta
Stickad klänning
Tröja
Grön klänning
Kavaj
Sandaler
Manolo Blahnik
Kofta
T-shirt
Kofta
T-shirt
Kavaj
Pullover
Kappa
Väska

Bra hudvårdsprodukter från Dermalogica

Detta blogginlägg är i samarbete med SethandSally

Hejsan fina ni. Nu har halva jobbdagen gått denna tisdag och nu på lunchen tänkte jag passa på att tipsa er om en webbutik som heter SethandSally som säljer en massa produkter av hög kvalitet inom ansiktsvård och hudvård, bland annat riktigt bra hudvårdsprodukter från varumärket Dermalogica. Jag har blivit mer medveten när det kommer till just hudvårdsprodukter och det är ju viktigt att välja produkter som passar för just ens egen hudtyp. Jag har blivit tipsad av många om Dermalogicas hudvårdsprodukter och har nu själv införskaffat flera av dem.

Lite mer om Dermalogica då. Dermalogica är ett av världens största varumärken inom hudvård och är framtagen för att passa den livsstil som vi har idag och de påfrestningar vi utsätter vår hud för. Webbutiken SethandSally erbjuder ett brett och stort sortiment av Dermalogicas hudvårdsprodukter och på sajten kan jag även enkelt filtrera så att sidan endast visar produkter som passar just min hudtyp, både ansiktsprodukter och kroppsprodukter.

Som ni kanske vet använder jag dagkräm, nattkräm, ögonkräm, serum, rengöringskräm och även andra hudvårdsprodukter varje dag. Nedan tipsar jag om fem produkter som särskilt

En av mina nya favoriter är en ansiktskräm som heter Dermalogica Active Moist som kan användas både som dagkräm och nattkräm och som inte innehåller någon olja. Praktiskt med en sådan multiprodukt! (På bilden nedan)

Dermalogica Active Moist 100ml

 

En annan favorit är denna ansiktsrengöring som heter Dermalogica Daily Microfoliant som aktiveras direkt vid kontakt med vatten och som kan användas för dagligt bruk. Den avlägsnar döda tilltäpptheter så att huden får mer lyster och blir mjukare. Den stimulerar även cellförnyelse och hämmar ojämn pigmentering. (På bilden nedan).

Dermalogica Daily Microfoliant 74g

Sedan har jag också spanat in denna Dermologica Extra Firming Booster som är ett serum som minskar förekomsten av fina linjer, jämnar ut hudytan och förbättrar hudens struktur och fukthalt. (På bilden nedan).

Dermalogica Extra Firming Booster 30ml

Sedan har vi även denna Dermologica Stress Positive Eye Lift som funkar som både en ansiktsmask och ögonkräm i ett. Den ger direkt en kylande, lugnande och utslätande effekt och känsla runt ögonen. Den återfuktar och skyddar huden, reducerar mörka ringar runt ögonen och ger lyster. (På bilden nedan).

Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

En sista produkt från Dermalogica som jag vill tipsa om är en nylanserad nattkräm som heter Sound Sleep Cocoon och passar för alla hudtyper och optimerar hudens återhämtning under nattetid. Det är faktiskt just på natten som huden är som mest mottaglig för aktiva ingredienser och denna passar därför perfekt! På morgonen efter är hudens fukthalt optimerad.(På bilden nedan).

Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

 

 

Det var några av mina favoriter och bästa tips på bra hudvårdsprodukter från Dermalogica som finns tillgängliga hos webbutiken SethandSally. Det är ju så smidigt när man kan beställa alla skönhetsprodukter på ett och samma ställe istället för att behöva leta och klicka hem produkter från flera olika sajter. Gör som jag och köp alla dina favoriter från Dermalogica hos SethandSally där du alltid kan välja mellan flera olika säkra betalsätt och alltid få hem produkterna snabbt 🙂 Nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?