Annons: Shoppa min stil

Klännning
Cardigan
Stickad klänning
Klänning
Kofta
Kavaj
Väska
Tweedklänning
Skjorta
Slipover
Plisserad kjol
Knytblus
Kofta
Kofta
Väska
Klänning
Tröja
Kofta
Kofta
T-shirt
Byxor
Linne
Sandaler
Kavaj
Kofta
Kjol
Pälsjacka
Väska
Blå klänning
Väska
Kavaj
Knytblus
Klänning
Klänning
Manolo Blahnik
Kjol
Linne
Väst
Tröja
Linne med spets
Body
Kavaj
Kjol
Kofta
Väska
Klänning
Linne
Väska
Kofta
Väska
Satinkjol
T-shirt
Ankelboots
Cape
Knytblus
Blus
Slacks
T-shirt
Kavaj
Kappa
Klänning
Cardigan
Stickad klänning
Klännning
Klänning
Linne
Halsduk
Vit blus
Klänning
Slipover
Jacka
Skjorta
Kjol
Trench coat
Kostymbyxa
Blå knytblus
Kavaj
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Kappa
Kavaj
Väska
Skjorta
Kjol
Topp
T-shirt
Skjorta
Byxor
Klänning
Skinnkjol
Klänning
Blus
T-shirt
T-shirt
Blus
Knytblus
Jeans
Grå kavaj
Kavaj
Linne
Kofta
Klänning
T-shirt
Pullover
Kjol
Knytblus
Klänning
Kofta
Blus
Kavaj
Stövel
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Pullover
Kjol
Bag
Kavaj
Väska
Topp
Gucciskärp
Klänning
Kjol
Väska
Kjol
Kavaj
Tröja
Kappa
tröja
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
klänning
Kavaj
Kappa
Väska
Väska
Kofta
T-shirt
Sneakers
Cape
tröja
Skjorta
Kavaj
Svarta jeans
Slipover vit
Kjol
Kjol
Klänning
T-shirt
Skjorta
Kappa
Kofta
Kofta
Kofta
Kavaj
Väska
Väska
Pullover
Blus
Klänning
Basker
Slipover
Klänning
Klänning
Kofta
Kappa
Skjortklänning
Klänning
Tweedkavaj
Slingbacks
Byxor
Kjol
Slipover
Kavaj
Skjorta
Kappa
Pullover
Tröja
Klänning
Skjorta
T-shirt
Plisserad kjol
Väska
Byxor
Boots
Klänning
Kofta
Satinkjol
Grön klänning
Klänning
Kappa

Bra hudvårdsprodukter från Dermalogica

Detta blogginlägg är i samarbete med SethandSally

Hejsan fina ni. Nu har halva jobbdagen gått denna tisdag och nu på lunchen tänkte jag passa på att tipsa er om en webbutik som heter SethandSally som säljer en massa produkter av hög kvalitet inom ansiktsvård och hudvård, bland annat riktigt bra hudvårdsprodukter från varumärket Dermalogica. Jag har blivit mer medveten när det kommer till just hudvårdsprodukter och det är ju viktigt att välja produkter som passar för just ens egen hudtyp. Jag har blivit tipsad av många om Dermalogicas hudvårdsprodukter och har nu själv införskaffat flera av dem.

Lite mer om Dermalogica då. Dermalogica är ett av världens största varumärken inom hudvård och är framtagen för att passa den livsstil som vi har idag och de påfrestningar vi utsätter vår hud för. Webbutiken SethandSally erbjuder ett brett och stort sortiment av Dermalogicas hudvårdsprodukter och på sajten kan jag även enkelt filtrera så att sidan endast visar produkter som passar just min hudtyp, både ansiktsprodukter och kroppsprodukter.

Som ni kanske vet använder jag dagkräm, nattkräm, ögonkräm, serum, rengöringskräm och även andra hudvårdsprodukter varje dag. Nedan tipsar jag om fem produkter som särskilt

En av mina nya favoriter är en ansiktskräm som heter Dermalogica Active Moist som kan användas både som dagkräm och nattkräm och som inte innehåller någon olja. Praktiskt med en sådan multiprodukt! (På bilden nedan)

Dermalogica Active Moist 100ml

 

En annan favorit är denna ansiktsrengöring som heter Dermalogica Daily Microfoliant som aktiveras direkt vid kontakt med vatten och som kan användas för dagligt bruk. Den avlägsnar döda tilltäpptheter så att huden får mer lyster och blir mjukare. Den stimulerar även cellförnyelse och hämmar ojämn pigmentering. (På bilden nedan).

Dermalogica Daily Microfoliant 74g

Sedan har jag också spanat in denna Dermologica Extra Firming Booster som är ett serum som minskar förekomsten av fina linjer, jämnar ut hudytan och förbättrar hudens struktur och fukthalt. (På bilden nedan).

Dermalogica Extra Firming Booster 30ml

Sedan har vi även denna Dermologica Stress Positive Eye Lift som funkar som både en ansiktsmask och ögonkräm i ett. Den ger direkt en kylande, lugnande och utslätande effekt och känsla runt ögonen. Den återfuktar och skyddar huden, reducerar mörka ringar runt ögonen och ger lyster. (På bilden nedan).

Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

En sista produkt från Dermalogica som jag vill tipsa om är en nylanserad nattkräm som heter Sound Sleep Cocoon och passar för alla hudtyper och optimerar hudens återhämtning under nattetid. Det är faktiskt just på natten som huden är som mest mottaglig för aktiva ingredienser och denna passar därför perfekt! På morgonen efter är hudens fukthalt optimerad.(På bilden nedan).

Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

 

 

Det var några av mina favoriter och bästa tips på bra hudvårdsprodukter från Dermalogica som finns tillgängliga hos webbutiken SethandSally. Det är ju så smidigt när man kan beställa alla skönhetsprodukter på ett och samma ställe istället för att behöva leta och klicka hem produkter från flera olika sajter. Gör som jag och köp alla dina favoriter från Dermalogica hos SethandSally där du alltid kan välja mellan flera olika säkra betalsätt och alltid få hem produkterna snabbt 🙂 Nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?