Annons: Shoppa min stil

Pullover
Kjol
Kavaj
Kavaj
Väska
Grå kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Satinkjol
Blus
Kavaj
Linne
Kappa
Skjorta
Kavaj
Väska
Topp
Byxor
Pullover
Kavaj
Kjol
Ankelboots
Klänning
Klänning
Kjol
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Skjorta
Kofta
Pullover
Tröja
Slingbacks
Slipover
Väska
Blus
Gucciskärp
Klänning
Kavaj
Satinkjol
Klännning
T-shirt
Väska
Linne med spets
Skjortklänning
Kavaj
Skjorta
T-shirt
Sandaler
Klänning
Kjol
Kavaj
Jeans
Tröja
T-shirt
Klänning
Väska
Kofta
T-shirt
Klänning
Väska
Manolo Blahnik
Kappa
Kjol
Klänning
Slipover
Kappa
Slipover
Stickad klänning
Bag
Kostymbyxa
Byxor
Kappa
Klänning
Linne
Kofta
Kjol
Boots
Klänning
Kofta
Väska
Klänning
Pullover
Kofta
Klänning
Slacks
Cape
Kavaj
Svarta jeans
Kjol
Slipover
Väska
T-shirt
T-shirt
Blus
Väska
Blå klänning
Kavaj
Väska
Skjorta
Blus
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Vit blus
Väska
Stickad klänning
Kofta
Skjorta
Väska
Kofta
Grön klänning
Kofta
Klänning
Kavaj
T-shirt
Kjol
Cardigan
Klänning
Skjorta
Skjorta
Byxor
Kavaj
Klänning
Klännning
Pälsjacka
Kavaj
Kofta
Kofta
Kappa
Kofta
Knytblus
Väska
Body
Klänning
Plisserad kjol
Slipover vit
Knytblus
Väska
Väska
Kappa
Basker
T-shirt
Skjorta
Plisserad kjol
Knytblus
Skjorta
Kjol
Klänning
Kavaj
Klänning
Klänning
Kappa
Stövel
Kofta
Väst
Kofta
Tröja
Kofta
Klänning
Linne
Cardigan
Cape
Kofta
Klänning
Blå knytblus
Klänning
Väska
Halsduk
Sneakers
T-shirt
Väska

Bra hudvårdsprodukter från Dermalogica

Detta blogginlägg är i samarbete med SethandSally

Hejsan fina ni. Nu har halva jobbdagen gått denna tisdag och nu på lunchen tänkte jag passa på att tipsa er om en webbutik som heter SethandSally som säljer en massa produkter av hög kvalitet inom ansiktsvård och hudvård, bland annat riktigt bra hudvårdsprodukter från varumärket Dermalogica. Jag har blivit mer medveten när det kommer till just hudvårdsprodukter och det är ju viktigt att välja produkter som passar för just ens egen hudtyp. Jag har blivit tipsad av många om Dermalogicas hudvårdsprodukter och har nu själv införskaffat flera av dem.

Lite mer om Dermalogica då. Dermalogica är ett av världens största varumärken inom hudvård och är framtagen för att passa den livsstil som vi har idag och de påfrestningar vi utsätter vår hud för. Webbutiken SethandSally erbjuder ett brett och stort sortiment av Dermalogicas hudvårdsprodukter och på sajten kan jag även enkelt filtrera så att sidan endast visar produkter som passar just min hudtyp, både ansiktsprodukter och kroppsprodukter.

Som ni kanske vet använder jag dagkräm, nattkräm, ögonkräm, serum, rengöringskräm och även andra hudvårdsprodukter varje dag. Nedan tipsar jag om fem produkter som särskilt

En av mina nya favoriter är en ansiktskräm som heter Dermalogica Active Moist som kan användas både som dagkräm och nattkräm och som inte innehåller någon olja. Praktiskt med en sådan multiprodukt! (På bilden nedan)

Dermalogica Active Moist 100ml

 

En annan favorit är denna ansiktsrengöring som heter Dermalogica Daily Microfoliant som aktiveras direkt vid kontakt med vatten och som kan användas för dagligt bruk. Den avlägsnar döda tilltäpptheter så att huden får mer lyster och blir mjukare. Den stimulerar även cellförnyelse och hämmar ojämn pigmentering. (På bilden nedan).

Dermalogica Daily Microfoliant 74g

Sedan har jag också spanat in denna Dermologica Extra Firming Booster som är ett serum som minskar förekomsten av fina linjer, jämnar ut hudytan och förbättrar hudens struktur och fukthalt. (På bilden nedan).

Dermalogica Extra Firming Booster 30ml

Sedan har vi även denna Dermologica Stress Positive Eye Lift som funkar som både en ansiktsmask och ögonkräm i ett. Den ger direkt en kylande, lugnande och utslätande effekt och känsla runt ögonen. Den återfuktar och skyddar huden, reducerar mörka ringar runt ögonen och ger lyster. (På bilden nedan).

Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

En sista produkt från Dermalogica som jag vill tipsa om är en nylanserad nattkräm som heter Sound Sleep Cocoon och passar för alla hudtyper och optimerar hudens återhämtning under nattetid. Det är faktiskt just på natten som huden är som mest mottaglig för aktiva ingredienser och denna passar därför perfekt! På morgonen efter är hudens fukthalt optimerad.(På bilden nedan).

Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

 

 

Det var några av mina favoriter och bästa tips på bra hudvårdsprodukter från Dermalogica som finns tillgängliga hos webbutiken SethandSally. Det är ju så smidigt när man kan beställa alla skönhetsprodukter på ett och samma ställe istället för att behöva leta och klicka hem produkter från flera olika sajter. Gör som jag och köp alla dina favoriter från Dermalogica hos SethandSally där du alltid kan välja mellan flera olika säkra betalsätt och alltid få hem produkterna snabbt 🙂 Nu ska jag fortsätta jobba. Hoppas ni får en fortsatt fin tisdag!

 

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?