Inte långt kvar!

Hej fina ni. Hoppas att ni har en mysig påskafton! Jag har inte varit utomhus en enda sekund idag utan har suttit inne och planerat lite inför min 30-årsfest som jag ska ha i Hudiksvall i sommar. Ska bli så kul att samma en massa vänner och släkt/familj ?. Blir nog superbra!

Ikväll tittar jag på TV-serien Advokaten på Viafree. Jag älskar ju som ni vet skandinaviska dramaserier och krimserier och denna har blivit en ny favorit.

Imorgon kommer äntligen Carl hem hit igen så vi hinner få en och en halv ledig dag tillsammans i alla fall. Sedan är det i te långt kvar tills vi åker till Barcelona för att fira tio år tillsammans. Det är redan på torsdag vi åker så det blir en kort jobbvecka. Mycket som ska hinna fixas i an dock. Blir nog jättebra.

Nu ska jag ta mig ett glas vin och fortsätta TV-tittandet. Glad påsk på er!

Följ:
Share:

Kommentera