Xperience i Malmö – fredagsmys

Hej finingar. Idag har jag faktiskt jobbat några timmar. Det är så mycket inför att GDPR (nya personuppgiftslagen) träder i kraft och det tar sin tid att fixa med allt. Vid femtiden gick jag till Xperience Lailas Luxury Salon för lite planering och fredagsmys hos gänget där. De är så härliga och duktiga. Lätt bästa salongen i Malmö som blir mer och mer som ett spa med allt från klippning, hårfärgning, ansiktsbehandling, massage och hårspa. Rekommenderar!

Ikväll har vi planerat lite för deras marknadsföring som jag hjälper dom med då de verkligen förtjänar att synas och att alla känner till hur bra dom är. Så mysig kväll med en massa ost, kex, vin, frukt och annat gott. Jag var där i typ fyra timmar! Då har man trevligt! ?

Nu en film innan läggdags. Trevlig kväll fina ni!

Följ:
Share:

Kommentera