Annons: Shoppa min stil

Klänning
Byxor
Kjol
Kofta
Bag
Väska
Kavaj
Pullover
Skjorta
Väska
Klänning
Tröja
Kavaj
Klänning
Jacka
T-shirt
Pullover
Kavaj
Sneakers
Kofta
Klänning
Kavaj
Klänning
Väska
Klänning
T-shirt
Klännning
T-shirt
Cape
Kostymbyxa
Jeans
Kavaj
Kappa
Byxor
Väska
Kofta
Kavaj
Pullover
Byxor
Kavaj
Tröja
Slingbacks
Väst
Kofta
Kavaj
T-shirt
Pälsjacka
Vit blus
Kjol
Väska
Kofta
Klänning
Väska
Väska
Kappa
Kofta
Väska
T-shirt
Kofta
Blus
Ankelboots
Kappa
Linne
Slacks
T-shirt
Kofta
Väska
Kappa
Linne
Kavaj
T-shirt
Klänning
Klänning
Väska
Klännning
Väska
Skjorta
Skjorta
Kofta
Knytblus
Väska
Kavaj
Väska
Kappa
Blus
Kjol
Klänning
Halsduk
Blus
Klänning
Kofta
Klänning
Grå kavaj
Kofta
Rosa kostymbyxor
Klänning
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Stickad klänning
Skjortklänning
Väska
Knytblus
Knytblus
Kappa
Pullover
Cardigan
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Kavaj
Skjorta
Väska
Kavaj
Klänning
T-shirt
Kjol
Blus
Basker
Kofta
Klänning
Slipover
Väska
Klänning
Kjol
Kofta
Väska
Väska
Skinnkjol
Kavaj
Väska
Linne
10   95
27   289
36   439
45   448
40   404

Firar inte påsk ihop

Hej finingar. Igår kväll när jag umgicks med Anna kom vi in på hur vi ska fira påsken. När jag berättade att jag och Carl inte brukar fira jul ihop och sällan påsk ihop blev hon riktigt förvånad. Hon sa att hon typ aldrig hade träffat andra par som gör så och där det liksom är okej att göra så.

Jag och Carl har ju typ alltid gjort så så för oss är det ju inga konstigheter alls. Det var när jag såg hur förvånad Anna blev som jag började tänka att ja, det kanske är konstigt och ovanligt att göra som jag och Carl. Men man ska ju inte jämföra sig med andra och vi tycker ju att det funkar för oss ?. Vi har ju inga barn och hade vi haft det hade det nog varit annorlunda.

Carl åkte hem till sina föräldrar den här påskhelgen men jag kände att jag behövde några dagar för mig själv. Har en del att fundera över och har även en del saker inplanerade som jag inte vill flytta på. Har även tänkt fixa inför min 30-årsfest och dessutom har jag flera deadlines på jobbet som jag vill dona med så att vara själv i några dagar passar särskilt bra just nu.

Mina föräldrar är uppe i fjällstugan i Ljungdalen och det skulle ta mig typ tio timmar (minst) att åka dit. Känns långt för en påskhelg så dom får jag träffa senare i vår eller i sommar. Jag är nog en person som inte behöver träffa vänner och familj så ofta för att bevara relationen. Har många barndomsvänner som jag träffar en gång per år men när man ses fortsätter man där man var och har lika roligt tillsammans. Inga konstigheter. Tacksam för det då jag bor här nere och de flesta längre upp i landet ❤️.

Nu ska jag jobba lite. Ha en fin långfredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?