Annons: Shoppa min stil

Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Tröja
Kappa
Kavaj
Kofta
Kavaj
Kjol
T-shirt
Blus
Kjol
Klännning
Blus
T-shirt
Satinkjol
Kappa
Väska
Kavaj
Skjorta
Sandaler
Klänning
Kavaj
Kavaj
Blus
Stickad klänning
Klänning
Byxor
Kofta
Kofta
Kappa
Kofta
Klänning
Kofta
Kjol
Väska
Plisserad kjol
Skjortklänning
Klänning
Klänning
Slipover vit
Kofta
T-shirt
Kappa
Skjorta
Skjorta
Klänning
Jeans
T-shirt
T-shirt
Linne
Basker
Skjorta
Kofta
Svarta jeans
Boots
Klänning
Stickad klänning
Manolo Blahnik
Klänning
Väska
Kjol
T-shirt
Bag
Gucciskärp
Cape
Väska
Kofta
Cardigan
Kjol
Väska
Kjol
Kavaj
Väska
Väst
Väska
Väska
T-shirt
Väska
Pullover
Skjorta
Väska
Kappa
Kjol
T-shirt
Tröja
Klänning
Knytblus
Topp
Pullover
Slingbacks
Klännning
Klänning
Väska
Klänning
Klänning
Sneakers
Ankelboots
Linne
Kjol
Väska
Rosa kostymbyxor
Stövel
Väska
Kavaj
Klänning
Skjorta
Klänning
Linne med spets
Slipover
Halsduk
Klänning
Skinnkjol
Väska
Väska
Väska
Tröja
Vit blus
Knytblus
Plisserad kjol
Satinkjol
Kofta
Klänning
Väska
Klänning
Cardigan
Kappa
T-shirt
Grå kavaj
Kavaj
Blå knytblus
Skjorta
Kofta
Cape
Linne
Blus
Pullover
Pullover
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Kappa
Kavaj
Kofta
Slipover
Grön klänning
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Skjorta
Kavaj
Kjol
Klänning
Blå klänning
Slipover
Byxor
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Slipover
Kofta
Väska
Klänning
Body
Slacks
Pälsjacka
T-shirt
Knytblus
Byxor

Firar inte påsk ihop

Hej finingar. Igår kväll när jag umgicks med Anna kom vi in på hur vi ska fira påsken. När jag berättade att jag och Carl inte brukar fira jul ihop och sällan påsk ihop blev hon riktigt förvånad. Hon sa att hon typ aldrig hade träffat andra par som gör så och där det liksom är okej att göra så.

Jag och Carl har ju typ alltid gjort så så för oss är det ju inga konstigheter alls. Det var när jag såg hur förvånad Anna blev som jag började tänka att ja, det kanske är konstigt och ovanligt att göra som jag och Carl. Men man ska ju inte jämföra sig med andra och vi tycker ju att det funkar för oss ?. Vi har ju inga barn och hade vi haft det hade det nog varit annorlunda.

Carl åkte hem till sina föräldrar den här påskhelgen men jag kände att jag behövde några dagar för mig själv. Har en del att fundera över och har även en del saker inplanerade som jag inte vill flytta på. Har även tänkt fixa inför min 30-årsfest och dessutom har jag flera deadlines på jobbet som jag vill dona med så att vara själv i några dagar passar särskilt bra just nu.

Mina föräldrar är uppe i fjällstugan i Ljungdalen och det skulle ta mig typ tio timmar (minst) att åka dit. Känns långt för en påskhelg så dom får jag träffa senare i vår eller i sommar. Jag är nog en person som inte behöver träffa vänner och familj så ofta för att bevara relationen. Har många barndomsvänner som jag träffar en gång per år men när man ses fortsätter man där man var och har lika roligt tillsammans. Inga konstigheter. Tacksam för det då jag bor här nere och de flesta längre upp i landet ❤️.

Nu ska jag jobba lite. Ha en fin långfredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?