Annons: Shoppa min stil

Skjortklänning
Tory Burch
Skinnkjol
Väst
Skjorta
Kofta
Pullover
Klänning
Kofta
Kappa
Väska
Jacka
Kjol
Klänning
Kjol
Klänning
Kofta
Byxor
Stövel
Satinkjol
Klänning
Klänning
Pälsjacka
T-shirt
Pullover
T-shirt
Ankelboots
Knytblus
Kjol
Klänning
Väska
Halsduk
Slingbacks
Stenströms cardigan
Vit blus
T-shirt
Klänning
Bag
Louis Vuitton väska
Ganni diadem
T-shirt
Skjorta
Väska
Kavaj
Sneakers
Kavaj
Kjol
Stickad klänning
Klänning
Väska
Blus
Steamer
Linne
Kofta
Kappa
Klänning
Kavaj
Väska
Väska
Kavaj
örhängen
Skjorta
Väska
Väska
Grå kavaj
Jeans
Skjorta
Boots
Byxor
Tröja
Kavaj
Kånken
Kappa
Väska
Kappa
Skjorta
T-shirt
Kofta
Skjorta
Linne
Väska
Kofta
Kofta
Klänning
Kavaj
Slacks
Tröja
Kavaj
Kappa
Moschino väska
Kappa
Kofta
Kjol
Byxor
Klänning
Skjorta
Klänning
Väska
Kavaj
Slipover
Kavaj
Klänning
Klänning
Väska
Väska
Basker
Kavaj
Kappa
Blus
Tröja
Spegel
Cardigan
Kofta
Kavaj
Klänning
Klänning
Klänning
Cape
Väska
Knytblus
Kavaj
Kofta
Klänning
Skjorta
Klänning
T-shirt
Väska
Klännning
Kavaj
Kavaj
Väska
Väska
Rosa kostymbyxor
Kavaj
Halsduk
Kofta
Blus
Jacka
T-shirt
Kjol
Väska
Klänning
Pullover
Klänning
Klännning
Pullover
Kofta
Knytblus
Kofta
Väska
Kofta
Blus
Linne
Kjol
Kostymbyxa
T-shirt
Byxor
17   125
32   276
55   413
58   484
55   450

Firar inte påsk ihop

Hej finingar. Igår kväll när jag umgicks med Anna kom vi in på hur vi ska fira påsken. När jag berättade att jag och Carl inte brukar fira jul ihop och sällan påsk ihop blev hon riktigt förvånad. Hon sa att hon typ aldrig hade träffat andra par som gör så och där det liksom är okej att göra så.

Jag och Carl har ju typ alltid gjort så så för oss är det ju inga konstigheter alls. Det var när jag såg hur förvånad Anna blev som jag började tänka att ja, det kanske är konstigt och ovanligt att göra som jag och Carl. Men man ska ju inte jämföra sig med andra och vi tycker ju att det funkar för oss ?. Vi har ju inga barn och hade vi haft det hade det nog varit annorlunda.

Carl åkte hem till sina föräldrar den här påskhelgen men jag kände att jag behövde några dagar för mig själv. Har en del att fundera över och har även en del saker inplanerade som jag inte vill flytta på. Har även tänkt fixa inför min 30-årsfest och dessutom har jag flera deadlines på jobbet som jag vill dona med så att vara själv i några dagar passar särskilt bra just nu.

Mina föräldrar är uppe i fjällstugan i Ljungdalen och det skulle ta mig typ tio timmar (minst) att åka dit. Känns långt för en påskhelg så dom får jag träffa senare i vår eller i sommar. Jag är nog en person som inte behöver träffa vänner och familj så ofta för att bevara relationen. Har många barndomsvänner som jag träffar en gång per år men när man ses fortsätter man där man var och har lika roligt tillsammans. Inga konstigheter. Tacksam för det då jag bor här nere och de flesta längre upp i landet ❤️.

Nu ska jag jobba lite. Ha en fin långfredag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?