Annons: Shoppa min stil

Linne
Pullover
T-shirt
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Väska
Klännning
Grå kavaj
Byxor
Kappa
Kofta
Slacks
Kofta
Klänning
Tröja
T-shirt
Halsduk
Satinkjol
Kavaj
Klännning
Skjorta
Kofta
Basker
Väska
T-shirt
Väska
Byxor
Väska
Blus
Väska
Linne
Kjol
Kappa
T-shirt
Pullover
Kavaj
Klänning
Väska
Kofta
Väska
Kofta
Kofta
Knytblus
Klänning
Kjol
Kavaj
Sneakers
Skjorta
Slipover
Klänning
Pälsjacka
Slingbacks
Kavaj
Kofta
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Väska
Kostymbyxa
Väska
Cape
Blus
Kavaj
Väska
Kavaj
Pullover
Kjol
Kavaj
Väska
Blus
T-shirt
Klänning
Blus
Kofta
Pullover
Väska
Kavaj
Skjorta
Kofta
Byxor
Skjorta
Väska
Kavaj
Bag
Väska
Kofta
Knytblus
Klänning
Linne
Kjol
Knytblus
Väska
Kappa
Kappa
Jeans
Skinnkjol
Kappa
T-shirt
Ankelboots
Kofta
Klänning
Kappa
Klänning
Rosa kostymbyxor
T-shirt
Vit blus
Klänning
Klänning
Kavaj
Väst
Väska
Väska
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Cardigan
33   302
39   356
38   425
36   398
55   443

Dags att börja planera!

Hej fina ni. Har haft lite krångel med mitt webbhotell så alla bilder och länkar har inte lagts in helt korrekt i vissa inlägg. Jaka, tror det blivit ordning på det nu!

Nu har jag sagt hej då till Carl som åker hem några dagar över påsk. Jag ska börja planera min 30-årsfest här hemma tänkte jag. Drömde nämligen en mardröm om att festen blev riktigt misslyckad så jag känner att jag måste ta tag i det ?. I drömmen dök det upp en massa okända människor, maten tog slut, vi hade glömt fixa efterrätt och även bubbel, gästerna hade tråkigt. Så kan vi ju inte ha det så dags att ta tag i det hela!

Idag känner jag mig mycket piggare och ska till jobbet. Vi ska ha någon påsklunch typ. Efter jobbet ska jag träffa Anna en sväng ?. Men innan dagen kan börja på riktigt behöver jag en massa kaffe. Ha en fin torsdag!

PS: glöm inte att ni får 20% rabatt hos Ivyrevel med koden BUSCK20 och hos Triumph i Malmö om ni anger mitt namn 🙂

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?