Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Linne
Halsduk
Jeans
Plisserad kjol
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
Kappa
Rosa kostymbyxor
Klänning
klänning
Pullover
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Skjorta
Klänning
Ankelboots
Väska
Kavaj
Body
Stickad klänning
Blus
Kavaj
Skjortklänning
Skjorta
Kjol
Klänning
Kofta
Kjol
Slipover
Klänning
Kjol
Kofta
Kjol
T-shirt
Kavaj
Klänning
Topp
Kofta
Klänning
Klänning
Väska
Kavaj
Tröja
T-shirt
Tweedkavaj
Kofta
Skjorta
tröja
Blus
Väska
Kofta
Linne
Kofta
Kofta
Blus
Kjol
Kofta
Bag
Cardigan
Kavaj
Kappa
Pullover
Klänning
Pullover
Slipover
T-shirt
Kjol
Tweedklänning
Kjol
Sneakers
Kofta
Väska
Klänning
Klänning
Slipover
Klänning
Kavaj
Boots
Slipover vit
Kappa
Slingbacks
Tröja
Skjorta
Blus
Knytblus
Klänning
Linne med spets
Väska
Kofta
Stövel
Klänning
Kavaj
Blå knytblus
Kofta
Knytblus
Klänning
Kofta
Kavaj
Skjorta
Satinkjol
Kjol
T-shirt
Cape
Topp
Kavaj
Väska
Cardigan
Manolo Blahnik
tröja
Kjol
Trench coat
Tröja
Kavaj
Klänning
Skinnkjol
Kofta
Klännning
Kofta
Gucciskärp
Plisserad kjol
Väska
Kostymbyxa
Väska
Kappa
T-shirt
Kavaj
Byxor
Kappa
Skjorta
Kappa
Klänning
Tröja
Grå kavaj
Klänning
Skjorta
T-shirt
Väska
Kofta
Svarta jeans
Väska
Basker
Jacka
Väska
Blå klänning
Linne
Klänning
Slipover
Cape
Kjol
Kavaj
T-shirt
Byxor
Skjorta
Väska
Klänning
Klänning
Knytblus
Kofta
Knytblus
Linne
Kavaj
Satinkjol
Kavaj
Tröja
Pälsjacka
Kavaj
Slacks
Kjol
Blus
Klännning
Väska
Kappa
Väska
Byxor
Väst
Pullover
Grön klänning
T-shirt
Kavaj
Sandaler
Knytblus
Vit blus
T-shirt
Linne
Väska
Byxor
Skjorta
Kappa

Bemötande av sköterskor och läkare

Hej fina ni. Jag är med i lite olika grupper på Facebook för oss med sköldkörtelsjukdom, såsom Hypotyreos som jag har. Något jag uppmärksammat i dom är att det är så många som tycker att läkare och annan vårdpersonal inte lyssnar , inte tar dem på allvar och inte har tillräcklig kunskap om dessa sjukdomar. Många känner även att de inte får ta sina prover och komma på läkarbesök tillräckligt ofta (enligt dom) och att de inte får öka sin Levaxindos eller testa alternativa mediciner när de känner behov av det.

Jag måste säga att jag alltid fått bra bemötande av de sköterskor och läkare som jag har träffat. De bryr sig, de lyssnar och de är ärliga. De till och med säger åt mig att komma och ta prover oftare och att vi måste göra något åt mina värden även fast jag känner att jag mår bra. Känner mig lyckligt lottad där ?. Ni med sköldkörtelsjukdom, hur uppfattar ni det bemötande och behandling ni får?

Följ:
Dela

5 Kommentarer

 1. Linnea
  28 mars, 2018 / 16:09

  Vad komiskt att du nämner detta! Jag ringde själv till min vårdcentral häromdagen för att jag ville komma och lämna prover. Har känt mig trött och hängig ett tag och ville kolla så att det inte berodde min dos. Hon lät nästan lite sur och sa typ ”Jaja, du får väl komma och lämna så får läkaren kolla på det sen…” Typ som att de egentligen inte hade tid för enstaka blodprover och att det var jobbigt att klämma in det i läkarens schema…
  Jag tänker så här: Tänk om jag varit allvarligt sjuk och de suckar mig i örat för att jag vill testa mina värden?

  • Maria
   28 mars, 2018 / 16:11

   Men oj så himla trist att du fick ett sådant bemötande! Jag har varit så lyckligt lottad som aldrig fått sådant bemötande. Men du verkar ju inte vara ensam :/ Ja de har ju ingen aning om vad en undersökning kan visa och de borde ju uppskatta att patienterna tar ansvar för sin sjukdom liksom.

 2. Annica
  28 mars, 2018 / 16:15

  Verkligen!

 3. Daniella
  28 mars, 2018 / 22:14

  Trist bemötande. Tyvärr fungerar inte primärvården optimalt idag och dom har svårt att rekrytera och behålla läkare pga för hög arbetsbelastning. Självklart finns det bra och fungerande vårdcentraler oxå. Jag tycker man ska prova att byta vårdcentral om man inte är nöjd, speciellt om man har en kronisk sjukdom som kräver regelbunden uppföljning. Det är fritt vårdval och lätt att lista om sig via ex 1177 som inloggad.

  • Maria
   28 mars, 2018 / 22:17

   Håller med och jag har haft sådan tur med mina läkare i Malmö 🙂

Kommentera


Looking for Something?