Annons: Shoppa min stil

T-shirt
Linne
Kofta
Grön klänning
Kofta
Väska
Kappa
Pullover
Klänning
Stövel
Väska
Klänning
Blus
Klänning
Kavaj
Väska
Kofta
Kavaj
Blå klänning
T-shirt
Slipover
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Kappa
Grå kavaj
Klännning
Cape
Halsduk
Kofta
Skjorta
Klänning
Kofta
Väska
Väska
Kofta
Kofta
Kavaj
Body
Kappa
T-shirt
Skjorta
Slipover
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Vit blus
Tröja
Väska
Knytblus
Pullover
Tröja
Kavaj
Klänning
Bag
Klänning
Klänning
Kjol
Kavaj
Kofta
Pälsjacka
Väska
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Klänning
Klänning
Satinkjol
Skjorta
Väska
Slipover
Skinnkjol
Kjol
Boots
Klänning
Kofta
Kjol
Skjorta
Väska
Slipover vit
T-shirt
Kavaj
T-shirt
Klänning
Knytblus
Linne med spets
Skjorta
Kjol
Kofta
Kofta
Satinkjol
Skjorta
Ankelboots
Kostymbyxa
Väska
Väska
Plisserad kjol
Klänning
T-shirt
Cardigan
Slingbacks
Skjorta
Skjortklänning
Väska
Jeans
Manolo Blahnik
Klänning
Kjol
Kofta
Kofta
T-shirt
Klänning
Slipover
Kavaj
Byxor
Blus
Kavaj
Kappa
Väska
Klänning
Kappa
Slacks
Sneakers
Linne
Kavaj
Väska
Kjol
Klänning
Kavaj
Tröja
Kavaj
Klänning
Kjol
Klänning
Kavaj
Basker
Sandaler
T-shirt
Pullover
Plisserad kjol
Väska
Blus
Kjol
Byxor
Kofta
Linne
Cardigan
Cape
Byxor
Väst
Klänning
Topp
Kofta
Väska
Skjorta
Kappa
Blus
Klänning
Pullover
Rosa kostymbyxor
Kappa
T-shirt
T-shirt
Blå knytblus
Svarta jeans
Gucciskärp
Väska
Klännning
Kjol
Kavaj
Kavaj
Klänning

Bemötande av sköterskor och läkare

Hej fina ni. Jag är med i lite olika grupper på Facebook för oss med sköldkörtelsjukdom, såsom Hypotyreos som jag har. Något jag uppmärksammat i dom är att det är så många som tycker att läkare och annan vårdpersonal inte lyssnar , inte tar dem på allvar och inte har tillräcklig kunskap om dessa sjukdomar. Många känner även att de inte får ta sina prover och komma på läkarbesök tillräckligt ofta (enligt dom) och att de inte får öka sin Levaxindos eller testa alternativa mediciner när de känner behov av det.

Jag måste säga att jag alltid fått bra bemötande av de sköterskor och läkare som jag har träffat. De bryr sig, de lyssnar och de är ärliga. De till och med säger åt mig att komma och ta prover oftare och att vi måste göra något åt mina värden även fast jag känner att jag mår bra. Känner mig lyckligt lottad där ?. Ni med sköldkörtelsjukdom, hur uppfattar ni det bemötande och behandling ni får?

Följ:
Dela

5 Kommentarer

 1. Linnea
  28 mars, 2018 / 16:09

  Vad komiskt att du nämner detta! Jag ringde själv till min vårdcentral häromdagen för att jag ville komma och lämna prover. Har känt mig trött och hängig ett tag och ville kolla så att det inte berodde min dos. Hon lät nästan lite sur och sa typ ”Jaja, du får väl komma och lämna så får läkaren kolla på det sen…” Typ som att de egentligen inte hade tid för enstaka blodprover och att det var jobbigt att klämma in det i läkarens schema…
  Jag tänker så här: Tänk om jag varit allvarligt sjuk och de suckar mig i örat för att jag vill testa mina värden?

  • Maria
   28 mars, 2018 / 16:11

   Men oj så himla trist att du fick ett sådant bemötande! Jag har varit så lyckligt lottad som aldrig fått sådant bemötande. Men du verkar ju inte vara ensam :/ Ja de har ju ingen aning om vad en undersökning kan visa och de borde ju uppskatta att patienterna tar ansvar för sin sjukdom liksom.

 2. Annica
  28 mars, 2018 / 16:15

  Verkligen!

 3. Daniella
  28 mars, 2018 / 22:14

  Trist bemötande. Tyvärr fungerar inte primärvården optimalt idag och dom har svårt att rekrytera och behålla läkare pga för hög arbetsbelastning. Självklart finns det bra och fungerande vårdcentraler oxå. Jag tycker man ska prova att byta vårdcentral om man inte är nöjd, speciellt om man har en kronisk sjukdom som kräver regelbunden uppföljning. Det är fritt vårdval och lätt att lista om sig via ex 1177 som inloggad.

  • Maria
   28 mars, 2018 / 22:17

   Håller med och jag har haft sådan tur med mina läkare i Malmö 🙂

Kommentera


Looking for Something?