Annons: Shoppa min stil

Slacks
T-shirt
Klänning
Linne
Kavaj
Kofta
T-shirt
Byxor
Kofta
Kofta
Klänning
T-shirt
Blå klänning
Ankelboots
Cape
Väska
Kjol
Väska
Body
Klänning
Väska
Klänning
Kavaj
Väska
Klänning
Grå kavaj
Kavaj
Bag
Knytblus
Skjorta
Kavaj
Byxor
Stövel
Väska
Kavaj
Pullover
Skjorta
Pullover
Kavaj
Klänning
Väst
Kjol
Väska
Väska
Klänning
Kappa
Kavaj
Klänning
T-shirt
Klänning
Skjortklänning
Klänning
Kjol
Kostymbyxa
Kavaj
Kofta
Byxor
Linne
Topp
Kavaj
Kappa
T-shirt
Stickad klänning
Slipover
Klänning
Vit blus
Satinkjol
Väska
Klännning
T-shirt
Kofta
Klänning
Plisserad kjol
Gucciskärp
Jeans
Slipover
Kavaj
Rosa kostymbyxor
Kjol
Väska
Skjorta
Kofta
Cardigan
Väska
Blus
Klänning
Kavaj
Kofta
Basker
Kavaj
Klänning
Halsduk
Byxor
Kofta
Kjol
Slingbacks
Tröja
Stickad klänning
Plisserad kjol
Knytblus
Kavaj
Klänning
Kavaj
Skjorta
Skjorta
Kofta
Kofta
Pälsjacka
Blus
Tyllkjol
Kavaj
Klänning
Linne
Boots
T-shirt
Skjorta
Sandaler
Manolo Blahnik
Kofta
Kappa
Väska
Sneakers
T-shirt
Klänning
Grön klänning
Klänning
T-shirt
Skjorta
Satinkjol
Skjorta
Pullover
Knytblus
Blå knytblus
Kappa
Slipover
Slipover
Linne med spets
Blus
Väska
Pullover
Klänning
Klänning
Cape
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Slipover vit
Väska
Klänning
Skinnkjol
Kappa
Väska
Skjorta
Väska
Klännning
Tröja
Blus
Cardigan
Kofta
Kappa
Klänning
Kjol
Klänning
Kjol
Kjol
Svarta jeans
Kofta
Kavaj
Kavaj
Tröja
Kjol
Väska
T-shirt
Väska

Bemötande av sköterskor och läkare

Hej fina ni. Jag är med i lite olika grupper på Facebook för oss med sköldkörtelsjukdom, såsom Hypotyreos som jag har. Något jag uppmärksammat i dom är att det är så många som tycker att läkare och annan vårdpersonal inte lyssnar , inte tar dem på allvar och inte har tillräcklig kunskap om dessa sjukdomar. Många känner även att de inte får ta sina prover och komma på läkarbesök tillräckligt ofta (enligt dom) och att de inte får öka sin Levaxindos eller testa alternativa mediciner när de känner behov av det.

Jag måste säga att jag alltid fått bra bemötande av de sköterskor och läkare som jag har träffat. De bryr sig, de lyssnar och de är ärliga. De till och med säger åt mig att komma och ta prover oftare och att vi måste göra något åt mina värden även fast jag känner att jag mår bra. Känner mig lyckligt lottad där ?. Ni med sköldkörtelsjukdom, hur uppfattar ni det bemötande och behandling ni får?

Följ:
Dela

5 Kommentarer

 1. Linnea
  28 mars, 2018 / 16:09

  Vad komiskt att du nämner detta! Jag ringde själv till min vårdcentral häromdagen för att jag ville komma och lämna prover. Har känt mig trött och hängig ett tag och ville kolla så att det inte berodde min dos. Hon lät nästan lite sur och sa typ “Jaja, du får väl komma och lämna så får läkaren kolla på det sen…” Typ som att de egentligen inte hade tid för enstaka blodprover och att det var jobbigt att klämma in det i läkarens schema…
  Jag tänker så här: Tänk om jag varit allvarligt sjuk och de suckar mig i örat för att jag vill testa mina värden?

  • Maria
   28 mars, 2018 / 16:11

   Men oj så himla trist att du fick ett sådant bemötande! Jag har varit så lyckligt lottad som aldrig fått sådant bemötande. Men du verkar ju inte vara ensam :/ Ja de har ju ingen aning om vad en undersökning kan visa och de borde ju uppskatta att patienterna tar ansvar för sin sjukdom liksom.

 2. Annica
  28 mars, 2018 / 16:15

  Verkligen!

 3. Daniella
  28 mars, 2018 / 22:14

  Trist bemötande. Tyvärr fungerar inte primärvården optimalt idag och dom har svårt att rekrytera och behålla läkare pga för hög arbetsbelastning. Självklart finns det bra och fungerande vårdcentraler oxå. Jag tycker man ska prova att byta vårdcentral om man inte är nöjd, speciellt om man har en kronisk sjukdom som kräver regelbunden uppföljning. Det är fritt vårdval och lätt att lista om sig via ex 1177 som inloggad.

  • Maria
   28 mars, 2018 / 22:17

   Håller med och jag har haft sådan tur med mina läkare i Malmö 🙂

Kommentera


Looking for Something?