Ivyrevel x Maria Busck – nytt samarbete med stort modehus

Inlägget i samarbete med Ivyrevel

 
Hej fina ni. Jag är så himla glad och stolt över mitt nya samarbete med det digitala modehuset Ivyrevel! Märket som grundade av bloggaren och entreprenören Kenza Zouiten och som bara växer och växer. Tycker att de är riktigt coola och gör supersnygga kläder. Jag bllev så himla glad när de kontaktade mig och genom mitt samarbete med Ivyrevel får jag ge mina läsare och följare 20% rabatt på ALLT på deras sajt. Det enda ni behöver göra är att ange koden BUSCK20 i kassan.
 
Jag gillar deras plagg och tycker att de har riktigt snygga toppar, klänningar, tröjor, jackor med mera. De får in nytt varje vecka och nu har de en massa fina färska nyheter på sajten. Nedan har jag på mig toppen Meraki Top Black som är så skön och liksom passar för alla möjliga tillfällen. En dag på jobbet, en middag hemma eller till fest med fina accessoarer till. Jag älskar att toppen är lite asymmetrisk nertill och att man själv knyter den i midjan och liksom bestämmer hur tight den ska sitta. Så nöjd med den!
 

Spana in och shoppa Ivyrevel med 20% här! Glöm inte koden BUSCK20.

 
Så va händer annars idag då? Jag kände mig lite krasslig igår men tror att jag är piggare idag i alla fall så jag sitter nu och häller i mig kaffe för en ny dag på jobbet. Skulle egentligen till min frisör ikväll men hon ha blivit sjuk så det märks att det går mycket förkylningar och så nu. Jag ska faktiskt både klippa mig och färga håret. Jag har inte färgat håret på jag vet inte hur länge? Jag brukar ge min frisör rätt fria händer så vi får se vad det blir. Vi får boka in en ny tid i nästa vecka eller så.
 
Hoppas ni alla får en underbar dag!

 
 

Följ:
Share:

Kommentera