Annons: Shoppa min stil

Kofta
Väska
Kjol
Pullover
Kofta
Klännning
Kjol
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Kavaj
Kostymbyxa
Pälsjacka
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Linne
Linne
Väska
Skjortklänning
Klänning
Skjorta
Skjorta
Tröja
T-shirt
Kappa
Vit blus
Väska
Väska
Väska
Kappa
Slacks
Kavaj
Klänning
Väska
Slingbacks
Kofta
Kavaj
Klänning
Byxor
Kavaj
Grå kavaj
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
Kavaj
Kofta
Kofta
Kavaj
Kjol
Klänning
Kappa
Klänning
Pullover
Väska
Kavaj
Kavaj
Slipover
T-shirt
Byxor
Rosa kostymbyxor
Skjorta
Väska
Stickad klänning
Kjol
Ankelboots
Satinkjol
Klänning
Klänning
Väska
Stövel
Väska
Cape
Kavaj
Kofta
Blus
Kofta
Kavaj
Pullover
Kavaj
Boots
T-shirt
Väska
Basker
Väska
Väst
Kofta
Skjorta
Väska
Kavaj
Kavaj
Kavaj
Kofta
Bag
Skinnkjol
Blus
Tröja
Väska
T-shirt
Skjorta
Byxor
Klännning
Jeans
Klänning
Väska
Skjorta
Cardigan
Klänning
Väska
Kjol
Manolo Blahnik
T-shirt
Linne
T-shirt
Blus
Klänning
Kofta
Tröja
Byxor
Kavaj
Kjol
Kofta
Kofta
Kofta
Kappa
Knytblus
Väska
Skjorta
T-shirt
Halsduk
Klänning
Kappa
Knytblus
Kappa
Sneakers
Klänning
51   278
103   346
69   431
89   463
67   585

Mardrömsnatt

Hej fina ni. Jag sov verkligen jättedåligt inatt. Tidsomställningen gjorde att jag inte alls var trött när jag la mig vid halv elva och sedan visste jag att Carl skulle komma hem strax före tolv så då blev det nog också att jag höll mig vaken. Hans tåg blev sent så han kom vid halv ett och han somnade direkt medan jag låg vaken ytterligare någon timme.

Blev några timmars sömn i alla fall men kände mig riktigt trött när klockan ringde. Drömde dessutom mardrömmar inatt och hade lite svårt att skilja på dröm och verklighet då drömmarna utspelade sig hemma hos oss.

Idag blir det en massa GDPR-arbete på jobbet och även lite eventförberedelser. Efter jobb ska jag träffa Anna och fota lite. Har ett nytt roligt samarbete så jag behöver lite bilder. Ni får se imorgon vilka det är ?. Nu blir det kaffe innan jobb. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?