Annons: Shoppa min stil

Slipover
Klänning
Vit blus
Kavaj
Väska
Byxor
Väska
Väska
Kofta
Tröja
Väska
Väska
Tröja
Klänning
Kjol
Klänning
Gucciskärp
Klänning
Skjorta
Bag
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Blus
Grå kavaj
Väska
Klänning
Knytblus
Linne
Klänning
Kjol
Kofta
Skjorta
Cape
Kavaj
Kofta
Väska
Pullover
Klänning
Skjorta
Väska
Blus
Väska
Kappa
Väska
Kavaj
Kappa
Byxor
Klänning
Kappa
Kofta
Boots
Kavaj
Väska
Klänning
Kofta
Pullover
Klänning
T-shirt
Klänning
Kofta
Ankelboots
Halsduk
Kappa
Kavaj
Satinkjol
Kofta
T-shirt
Kavaj
Blå knytblus
Satinkjol
Pullover
Stickad klänning
Blus
Kofta
Väska
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Kofta
Klännning
Kappa
Klänning
Svarta jeans
Kavaj
Kjol
Knytblus
Kofta
Stickad klänning
Kjol
Kjol
T-shirt
Kavaj
Plisserad kjol
Slingbacks
Kavaj
Plisserad kjol
Skjorta
Cardigan
Skjorta
Kjol
Kavaj
Kavaj
Skjorta
Slipover vit
Väska
Stövel
Väska
Kofta
Linne
Knytblus
Klänning
Klännning
Body
Sandaler
Skinnkjol
T-shirt
Klänning
Kavaj
Slacks
Kavaj
Väst
Byxor
T-shirt
Klänning
Väska
Kjol
Kofta
Kavaj
Väska
Slipover
Pälsjacka
Väska
Basker
Manolo Blahnik
Kavaj
Klänning
Klänning
Linne med spets
Blus
Pullover
T-shirt
Klänning
Sneakers
Slipover
T-shirt
Kappa
Cardigan
Slipover
Klänning
Kavaj
Grön klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Kofta
Cape
Jeans
Kofta
Topp
Kofta
Klänning
T-shirt
Kappa
Klänning
Klänning
Skjorta
Tröja
Kjol
Linne
Skjortklänning
Blå klänning
Skjorta

Mardrömsnatt

Hej fina ni. Jag sov verkligen jättedåligt inatt. Tidsomställningen gjorde att jag inte alls var trött när jag la mig vid halv elva och sedan visste jag att Carl skulle komma hem strax före tolv så då blev det nog också att jag höll mig vaken. Hans tåg blev sent så han kom vid halv ett och han somnade direkt medan jag låg vaken ytterligare någon timme.

Blev några timmars sömn i alla fall men kände mig riktigt trött när klockan ringde. Drömde dessutom mardrömmar inatt och hade lite svårt att skilja på dröm och verklighet då drömmarna utspelade sig hemma hos oss.

Idag blir det en massa GDPR-arbete på jobbet och även lite eventförberedelser. Efter jobb ska jag träffa Anna och fota lite. Har ett nytt roligt samarbete så jag behöver lite bilder. Ni får se imorgon vilka det är ?. Nu blir det kaffe innan jobb. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?