0   35
13   151
25   233
28   295

Mardrömsnatt

Hej fina ni. Jag sov verkligen jättedåligt inatt. Tidsomställningen gjorde att jag inte alls var trött när jag la mig vid halv elva och sedan visste jag att Carl skulle komma hem strax före tolv så då blev det nog också att jag höll mig vaken. Hans tåg blev sent så han kom vid halv ett och han somnade direkt medan jag låg vaken ytterligare någon timme.

Blev några timmars sömn i alla fall men kände mig riktigt trött när klockan ringde. Drömde dessutom mardrömmar inatt och hade lite svårt att skilja på dröm och verklighet då drömmarna utspelade sig hemma hos oss.

Idag blir det en massa GDPR-arbete på jobbet och även lite eventförberedelser. Efter jobb ska jag träffa Anna och fota lite. Har ett nytt roligt samarbete så jag behöver lite bilder. Ni får se imorgon vilka det är ?. Nu blir det kaffe innan jobb. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?