Annons: Shoppa min stil

Stickad klänning
Stövel
Klänning
Pullover
Jacka
Väska
Klänning
Kappa
Väska
Linne
Pälsjacka
Klänning
Blus
Pullover
Kavaj
Skjorta
Kavaj
Sneakers
Väska
Väska
Klänning
Knytblus
Satinkjol
Väska
Bag
Skinnkjol
Kavaj
Kofta
Kjol
Klänning
Väska
Väska
Kofta
Byxor
Ankelboots
T-shirt
Slacks
Väska
Kjol
Klänning
Kofta
Kappa
örhängen
Basker
Kavaj
Klännning
T-shirt
Kofta
Kofta
Skjorta
Skjorta
Tröja
Klänning
Klänning
Kavaj
Kavaj
Klänning
Väska
T-shirt
Kofta
Klänning
Kavaj
Byxor
Klänning
Klännning
T-shirt
Halsduk
Skjorta
Kofta
Linne
Klänning
T-shirt
Skjortklänning
Linne
Byxor
Kavaj
Klänning
Kappa
Kofta
Väska
Kofta
Väska
Klänning
Väska
Tröja
Cardigan
Rosa kostymbyxor
Klänning
Slingbacks
Väska
Skjorta
Kavaj
Kjol
Kostymbyxa
Skjorta
Kavaj
Kappa
Grå kavaj
Kavaj
Skjorta
Kappa
Kjol
Slipover
Jacka
Kofta
Blus
Pullover
Klänning
Kjol
T-shirt
Klänning
Kjol
Kjol
Vit blus
Väska
Tröja
Kofta
Jeans
T-shirt
Kavaj
Halsduk
Pullover
Klänning
Kavaj
T-shirt
Klänning
Väst
Kofta
Knytblus
Väska
Väska
Kavaj
Byxor
Blus
Cape
Kappa
Klänning
Klänning
Kavaj
Kappa
Kofta
Kofta
Blus
Knytblus
Skjorta
Boots
Väska
Väska
Väska
31   246
41   386
41   475
44   477
50   394

Mardrömsnatt

Hej fina ni. Jag sov verkligen jättedåligt inatt. Tidsomställningen gjorde att jag inte alls var trött när jag la mig vid halv elva och sedan visste jag att Carl skulle komma hem strax före tolv så då blev det nog också att jag höll mig vaken. Hans tåg blev sent så han kom vid halv ett och han somnade direkt medan jag låg vaken ytterligare någon timme.

Blev några timmars sömn i alla fall men kände mig riktigt trött när klockan ringde. Drömde dessutom mardrömmar inatt och hade lite svårt att skilja på dröm och verklighet då drömmarna utspelade sig hemma hos oss.

Idag blir det en massa GDPR-arbete på jobbet och även lite eventförberedelser. Efter jobb ska jag träffa Anna och fota lite. Har ett nytt roligt samarbete så jag behöver lite bilder. Ni får se imorgon vilka det är ?. Nu blir det kaffe innan jobb. Ha en underbar måndag!

Följ:
Dela

Kommentera


Söker du efter något?