Att jag aldrig lär mig!

Hej fina ni. Som jag skrev tidigare idag har jag inte mått då bra idag. Vet inte om det är sömnbrist eller om jag är på väg att bli sjuk. Hoppas det är sömnen så kan jag nog känna mig bättre imorgon. Idag på jobbet har jag redigerat och publicerat en artikel. Kände mig helt mosig och hade ont i huvudet så under eftermiddagen efter ett möte gick jag hem. Jobbade hemifrån med administrativt knappande som inte krävde så mycket hjärna. Mår fortfarande lite konstigt men ska nog bli bra ?.

Carl har varit på styrelsemöte ikväll och jag skulle stå för matlagningen. Det gick ju bra förutom att säkringen gick och pastan kokade över två gånger ?. Att jag aldrig lär mig haha. Nu ska vi nog sova tror jag få vi båda är trötta. Nya tag imorgon! God natt fina ni som läser ❤️.

Följ:
Share:

Kommentera