Annons: Shoppa min stil

Kofta
Linne
Kavaj
Kappa
Kjol
Väska
Kavaj
Skjorta
Klänning
Skjortklänning
Blå knytblus
T-shirt
Väska
Slacks
Kavaj
Skinnkjol
Kofta
Linne
Kjol
Klänning
Kavaj
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Satinkjol
Blus
Cardigan
Kofta
Kavaj
Knytblus
Kavaj
Kappa
Klänning
Väska
T-shirt
Klänning
Kjol
Väska
Svarta jeans
Topp
Byxor
Slipover
Kofta
Kjol
Kavaj
Jeans
Pullover
Kofta
Kavaj
Gucciskärp
Väska
Kofta
Kofta
Basker
Kofta
Väska
Kavaj
Pälsjacka
Kjol
Boots
T-shirt
Klänning
Klänning
Kjol
Ankelboots
Stickad klänning
Tröja
Väska
T-shirt
Skjorta
Klänning
Grå kavaj
Kappa
Klänning
Klänning
Kofta
Skjorta
Skjorta
Linne
Klänning
Klänning
Väska
Klänning
Kjol
Bag
Plisserad kjol
Blus
Slingbacks
Sandaler
Vit blus
Byxor
Klänning
Cape
Klänning
T-shirt
Kostymbyxa
Väska
Cardigan
Blus
Kappa
T-shirt
Knytblus
Skjorta
Tröja
Kofta
Klänning
Kavaj
Kofta
Kavaj
Slipover
Kavaj
Cape
Skjorta
Rosa kostymbyxor
Body
Kjol
Väska
Väska
Kappa
Väska
Väska
Plisserad kjol
Kofta
Väska
Slipover
Skjorta
Linne med spets
Pullover
T-shirt
Sneakers
Halsduk
Satinkjol
Tröja
Byxor
Blus
Klänning
Stövel
Klännning
Kappa
Kofta
Kappa
Manolo Blahnik
Kofta
Klänning
Grön klänning
Klänning
Slipover vit
Väst
Skjorta
T-shirt
Klänning
T-shirt
Väska
Klänning
Pullover
Kavaj
Kjol
Blå klänning
Stickad klänning
Kavaj
Kavaj
Klännning
Slipover
Klänning
Kavaj
Pullover
Väska
Knytblus
Klänning
Kofta
Väska

Att jag aldrig lär mig!

Hej fina ni. Som jag skrev tidigare idag har jag inte mått då bra idag. Vet inte om det är sömnbrist eller om jag är på väg att bli sjuk. Hoppas det är sömnen så kan jag nog känna mig bättre imorgon. Idag på jobbet har jag redigerat och publicerat en artikel. Kände mig helt mosig och hade ont i huvudet så under eftermiddagen efter ett möte gick jag hem. Jobbade hemifrån med administrativt knappande som inte krävde så mycket hjärna. Mår fortfarande lite konstigt men ska nog bli bra ?.

Carl har varit på styrelsemöte ikväll och jag skulle stå för matlagningen. Det gick ju bra förutom att säkringen gick och pastan kokade över två gånger ?. Att jag aldrig lär mig haha. Nu ska vi nog sova tror jag få vi båda är trötta. Nya tag imorgon! God natt fina ni som läser ❤️.

Följ:
Dela

Kommentera


Looking for Something?